Bleko το ξυλο δυστυχως δεν ειναι απο αυτα που ενδεικνυται για οργανοποιια τουλαχιστον απο οσα εχω διαβασει, και λεγεται white limba. Αλλα επειδη δεν ειχα ιδεα απο κατασκευες και επειδη μου δωθηκε απλοχερα ειπα να το δοκιμασω. Παντως μου φανηκε σκληροτερο απο οξυα. Θα δειξει. Το υψος του σκαφους ειναι σχετικα ρηχο, ειναι 6 εκατοστα, και αυτο γιατι το κομματι ξυλου ηταν συνολικα 7 και ειπα να το δωσω 1 εκατοστο αερα. Τωρα για το σκαψιμο δεν ξερω πως θα το μετρησω, παντως στις συγκεκριμενες φωτογραφιες, το σκαψιμο δεν ειχε τελιωσει. Το εχω βαθυνει κι αλλο, κ φυσικα το εχω λειανει οσο καλυτερα μπορουσα.
Φιλε Ανδρεου Δημ. και στην καμπυλη εχω κανει διορθωσεις αλλα απεχει πολυ απο τις φωτογραφιες που παραθετεις. Παντως τα χειλη τα εχω τελιεωσει στα 5 χιλιοστα.
Τωρα δεν ξερω αν μπορειτε να μου πειτε δεδομενου οτι το παχος του μανικου θα το κανω 2.5 εκ. , στο 'σαντουιτς' απο σφενδαμο και εβενο που θα κανω ,ποσο πρεπει να ειναι το πλατος του καθε ενος απο τα τρια ξυλα? Μηπως πρεπει να μοιραζεται ισομερως, η' ο κοντρα εβενος θα ειναι πιο λεπτος? Ευχαριστω