Αποστολέας Θέμα: ΑΝΤΙΣΚΕΥΡΩΜΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥ  (Αναγνώστηκε 45319 φορές)

ρεμα

• Full Member
Απ: ΑΝΤΙΣΚΕΥΡΩΜΑ ΜΠΡΑΤΣΟΥ
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 03:43:58 μμ »
φιλε και συνονοματε Δημητρη_7,θα το πω πολυ απλα και συγχωρεσε μου το θαρρος!

σε παρακαλω,μη διωξεις με την ξεροκεφαλια σου εναν επαγγελματια που βοηθαει τους ερασιτεχνες,οπως εγινε στο αλλο φορουμ με τον βοηθο του βαρλα.

ο niavent σιγουρα μπορει να ακουστηκε καπως αγριος(ειναι και το μυνημα στις 3 το βραδυ απεσταλμενο),αλλα και παλι να βοηθησει ηθελε!

σεβομαι τη γνωμη σου,αλλα σεβασου κι εσυ αυτους που προτιμουν να ακουν εμπεριστατωμενες αποψεις απο επαγγελματιες..

σιγουρα κι εσυ κι εγω κι ο σταμκος δικιο εχουμε και οι 3,αλλα αμα στραβωσει ο ανθρωπος και δε ξαναασχοληθει,ε να το χεσω το δικιο με το συμπαθειο κιολας!

τα γραφω αυτα σε τελειως ηπιο τονο,ουτε συντονιστης ειμαι ουτε τιποτα!απλα καλο θα ειναι καμμια φορα να ριχνουμε λιγο τον εγωισμο μας οταν μιλανε αλλοι που αποδεδειγμενα ξερουν πιο πολλα απο μας!

φιλικα δημητρης!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 03:52:03 μμ »
Εσυ κι εγω τουμπεκι ψιλοκομενο Δημητρη.Δεν ειμαστε συντονιστες
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 04:03:38 μμ »
ωραια τα λες φιλε "ρεμα"..δεν ξερω και το ονομα σου...με μια διαφορα...ξεροκεφαλια δεν ειναι να μην δεχεσαι το χλευασμο.ειναι πιο τιμιο απο καποιον που θελει να βοηθησει,να το κανει με πραγματικο τροπο,και οχι με κοροιδια...με συγχωρεις αν σε στεναχωρησω αλλα εγω οτι εχω μαθει εδω μεσα,το εχω μαθει απο απλους ερασιτεχνες που παλευουν ολη μερα,με τα ξυλα,και καθονται με σχεδια ,βιντεο,εικονες,να δειξουν οτι μπορουν.απο κανενα επαγγελματια και απο κανενα νιαβεντ δεν εμαθα τιποτε....
εαν εσενα ειναι φιλος σου και τον σεβεσαι,εγω τον σεβομαι σαν κατασκευαστη αλλα στο σαιτ,επειδη ειναι ερασιτεχνικο,σεβομαι περισσοτερο αυτους που δειχνουν πραγματικα,και οχι αυτους που αφιερωνουν χρονο να χλευασουν..
εαν καποιος δεχεται να τον κοροιδευουν επειδη ειπε για ενα αναπτηρα,η ενα ψυγειο, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, εγω να με συμπαθας δεν θα το κανω...
οποιος θελει να βοηθησει μπαινει στο σαιτ και δειχνει ,οτι ξερει,και ας ειναι και αναπτηρες ,και ψυγεια....
αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να θελω να θιξω κανενα...

οσο για το γιαννη το βοηθο του βαρλα,ειναι λιγο δυσκολο να με συγκρινεις,καθοτι εγω δεν μπηκα να ανοιξω πολεμο με κανενα,ουτε να υποστηριζω μεχρι θανατου οτι ο βαρλας φτιαχνει τα καλυτερα μπουζουκια,και οποιος πει μια γνωμη να του τα χωνω...για τον ιδιο λογο αποχωρησα και εγω απο το ρεμπετικο...
ηρθα σε αυτο το σαιτ,βλεπω ,ακουω,σεβομαι,και ευχαριστω οποιον βοηθαει...

μη καταληξουμε στο αντιθετο,να σταματανε να μιλανε οι ερασιτεχνες με το φοβο οτι θα μπει ξαφνικα,ουρανοκατευατος ενας κατασκευαστης,ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ...

ελπιζω να σε καλυψα φιλε!!!!

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 04:11:14 μμ »
Παράθεση

επειδη ακριβως και δεν εισαι συντονιστης φιλε,να μιλας για την παρτη σου και μονο....οταν θα μιλανε οι αλλοι που εχουν και το βαρος των γραφομενων τους ,θα αποφασιζουν οι συντονιστες ποτε θα σταματησει η συζητηση..εσυ αν θες συμμετεχεις,αν θες καθεσαι προσοχη,αν θες το γυριζεις στο καλαματιανο....
ουτε ματαβρισαμε κανενα,ουτε ματαχλευασαμε κανενα,ουτε ματαδιωξαμε κανενα....εγω σεβασμο γουσταρω,και να θιγεται καποιος να απαντησει,η να επεμβει ο συντονιστης

ρεμα

• Full Member
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 04:20:11 μμ »
Παράθεση
ωραια τα λες φιλε "ρεμα"..δεν ξερω και το ονομα σου

ειμαστε συνονοματοι φιλε,το λεω απο πανω!

Παράθεση
...με μια διαφορα...ξεροκεφαλια δεν ειναι να μην δεχεσαι το χλευασμο.ειναι πιο τιμιο απο καποιον που θελει να βοηθησει,να το κανει με πραγματικο τροπο,και οχι με κοροιδια...με συγχωρεις αν σε στεναχωρησω αλλα εγω οτι εχω μαθει εδω μεσα,το εχω μαθει απο απλους ερασιτεχνες που παλευουν ολη μερα,με τα ξυλα,και καθονται με σχεδια ,βιντεο,εικονες,να δειξουν οτι μπορουν.απο κανενα επαγγελματια και απο κανενα νιαβεντ δεν εμαθα τιποτε....
εαν εσενα ειναι φιλος σου και τον σεβεσαι,εγω τον σεβομαι σαν κατασκευαστη αλλα στο σαιτ,επειδη ειναι ερασιτεχνικο,σεβομαι περισσοτερο αυτους που δειχνουν πραγματικα,και οχι αυτους που αφιερωνουν χρονο να χλευασουν..

Δημητρη,κι εγω εμαθα πολλα και απο ερασιτεχνες αλλα και απο επαγγελματιες(κυριως απο ερασιτεχνες),αλλα υπαρχουν επαγγελματιες οπως ο σταμκος που δεν τον ξερω προσωπικα αλλα απο μονος του βγηκε και ειπε "οτι χρειαζεστε στειλτε μου μυνημα",και αυτο αφορουσε και "ευαισθητα"σημεια που οι επαγγελματιεσ στα μασανε συνηθως.....αυτο και μονο μου αρκει !το σαιτ μπορει να ειναι ερασιτεχνικο αλλα πως να το κανουμε,ακομα και αναμεσα στους ερασιτεχνες υπαρχουν αυτοι που ξερουν πιο πολλα και αυτοι που ξερουν λιγοτερα,υπαρχουν εμπειροι και λιγοτερο εμπειροι,δεν ειναι ολοι ιδιοι.ολοι ισοι ναι σιγουρα,αλλα οχι ολοι ιδιοι απο αποψη καταρτησεως....

Παράθεση
εαν καποιος δεχεται να τον κοροιδευουν επειδη ειπε για ενα αναπτηρα,η ενα ψυγειο, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, εγω να με συμπαθας δεν θα το κανω...
οποιος θελει να βοηθησει μπαινει στο σαιτ και δειχνει ,οτι ξερει,και ας ειναι και αναπτηρες ,και ψυγεια....
αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να θελω να θιξω κανενα...

σ,αυτο εχεις δικιο ρε φιλε αλλα δε σε χλευασε κανενας...κι εμενα στο γυμνασιο οταν ειπα μια μαλακια,ο φυσικος μου μου ειπε επι λεξει "ασ΄τις μαλακιες ρε Μητσο"....και μετα καταλαβα τι μαλακια ειχα πει και τουμπεκιαστηκα!σιγουρα ολοι θελουμε να βοηθησουμε,αλλα μπορει να κανουμε και ζημια με την ισχυρογνωμοσυνη μας....νομιζουμε οτι βοηθαμε και ερχεται μετα καποιος που ξερει  τη δουλεια και μας λεει "λετε μαλακιες".....ε ναι ρε φιλε,σορρυ,αυτον θα ακουσω.

"ο δρομος προς την κολαση ειναι στρωμενος με καλες προθεσεις " λεει μια παροιμια.

και ξαναλεω,δικιο εχεις κι εσυ,δικιο εχουμε ολοι,το θεμα ειναι να μην υπαρχουν παρεξηγησεις μεταξυ μας γιατι δικιο εχουμε,αλλα αντε να το βρουμε μετα!

φιλικα,συνονοματος!

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 04:38:34 μμ »
πολυ ωραια τα λες φιλε συνονοματε,μονο που υπαρχει παλι μια διαφορα..στο σχολειο ο δασκαλος σου εκανε μαθημα,οποτε μπορουσε ανα πασα στιγμη να σε διορθωσει η και να στην πει,οταν θα ελεγες μαλακιες....
εδω μεσα "μαθημα" κανουν συγκεκριμενοι ανθρωποι,που τους ξερεις καλυτερα απο μενα.ειπα εξαλου παραπανω για την προσφορα τους...
δεν ειδα κανενα ποτε να χλευασει,η να κατακρινει ,σε οποιαδηποτε απορια η μαλακισμενη ερωτηση...
και επειδη εγω δεν τα παω καλα με τα προσωπικα μυνηματα,και τα "μυστικα" το ολο σκεπτικο μου ειναι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ εαν θελουν να βοηθησουν,να βρουν καλυτερο τροπο...
το να σε χλευασει εσενα καποιος επειδη εχει το θαρρος η σε ξερει,η σου ειπε 2 μυστικα απο το τηλεφωνο,εδωσε λυση στο ζητουμενο,στην απορια, στο συγκεκριμενο θεμα,και στη συγκεκριμενη επισκευη?
σε μενα παντως δεν εδωσε λυση!!!!!!

χωρις παρεξυγηση ,απο κανενα και με σεβασμο σε ολους τους μαστορους...ολοι δικιο εχουμε

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 07:23:37 μμ »
Παράθεση

επειδη ακριβως και δεν εισαι συντονιστης φιλε,να μιλας για την παρτη σου και μονο....οταν θα μιλανε οι αλλοι που εχουν και το βαρος των γραφομενων τους ,θα αποφασιζουν οι συντονιστες ποτε θα σταματησει η συζητηση..εσυ αν θες συμμετεχεις,αν θες καθεσαι προσοχη,αν θες το γυριζεις στο καλαματιανο....
ουτε ματαβρισαμε κανενα,ουτε ματαχλευασαμε κανενα,ουτε ματαδιωξαμε κανενα....εγω σεβασμο γουσταρω,και να θιγεται καποιος να απαντησει,η να επεμβει ο συντονιστης

τετοια γκρινια εχω δει μονο σε κατι γκομενιτσες απαρτου και αγαμητου γωνια.Εισαι μιζερος ρε φιλε και θα επρεπε να εχεις ψευδονυμο Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΔΙΑΦΟΝΩ. Με ολους εδω μεσα , ολο και κατι εχεις τσουγκρισει.Μα για τα βερνικια, μα για τα μπρατσα, μα για τις κιθαρες.Σε ολα εισαι λογος και αντιλογος, ξερω ομως γιατι.Θες απλα να ακουγεσαι.Να πεις κατι ομορφα συνταγμενο ( κατα γενικη ομολογια) για να εντυπωσιασεις.Σε φανταζομαι αν μαζευτουμε για γλεντι ολοι μαζι, να τσακονεσαι με ολους γιατι το τραγουδι αυτο δεν παιζετε σε D, αλλα σε D#.Ισως πρεπει να ανατρεξουμε και σε δυσκολα παιδικα χρονια την επομενη φορα.Καποια τραυματικη εμπειρια στο γυμνασιο ισως δεν ξερω.Εισαι ο μονος εδω μεσα που τα εχει βαλει σχεδον με ολο τον κοσμο, αλλα στο ξαναλεω ειναι απλα τα πραγματα.  .Δεν θα απαντησω οτι και να μου βρισεις οτι και να μου πεις.Το τελειωνω εδω, κι αν θες να ξαναρωτησεις οτιδηποτε ..........απευθηνσου στους φιλους σου εδω μεσα.Εγω τελειωσα μαζι σου
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:08:47 μμ από ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ »
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:15:48 μμ »
φιλε κωστα.και γυναικα εχω και παιδια εχω..εαν εσενα οποιαδηποτε αποψη με επιχειρηματα,σου φαινεται σαν γκρινια,ειναι προβλημα σου...
ποτε μου ουτε τσακωθηκα ,ουτε χλευασα κανενα.ουτε και εβρισα κανενα.και αν ειπα τη γνωμη μου καποιες φορες,το εκανα απο ηθικη υποχρεωση,γιατι και μενα οταν ρωταγα μου δειχνανε και μου απανταγανε..
εαν για σενα η συζητηση με επιχειρηματα ειναι προσπαθεια να ακουστει η φωνη μου,το μονο που μπορω να κανω ειναι να το σεβαστω..
σε παιδικα προβληματικα χρονια μπορεις να ανατρεξεις εσυ,για τον εαυτο σου..για να μου εξηγησεις και την αναγκη,να δειχνεις τις μηχανες σου,τις αποκριατικες φωτογραφιες σου,και τις κατασκευες σου...
εγω ουτε αναγκη κατι τετοιο εχω,ουτε και με ενοιαξε ποτε,και να ξερεις οτι κανενας δεν συζηταει χωρις επιχειρηματα ,παρα μονο με καλη διατυπωση...
διακιωμα σου φιλε να με κρινεις οπως θελεις....δεν ειναι ομως δικαιωμα σου να κανεις τον κοκκορα,να επεμβαινεις,και να σταματας συζητησεις οποτε γουσταρεις η οποτε σου θιγονται τα συμφεροντα..δεν εγραψα στο σαιτ σου....
και επειδη δεν θελω να σε στεναχωρω,και για να μην τσακωνομαι με ολους οσους λες,θα σου αδειασω τη γωνια,να τα λες μονος σου...
σου ευχομαι και καλα να περασεις στη συγκεντρωση,και να ριξεις και καμια πενια για μενα....αν ξερεις βεβαια..αλλα και να μην ξερεις θα ρωτησεις "τον ταδε"  , θα σου πει " ο ταδε",  θα εχεις ακουσει απο "τον ταδε"και θα τα βγαλεις περα..
τουλαχιστον εγω αν εχω να πω και κατι,το λεω με βαση οτι επιασαν τα χερια μου,οχι οτι μου ειπανε η ακουσα,και ξερω να το τεκμηριωνω....

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:20:13 μμ »
θα ηθελα να παρακαλεσω τον υπευθυνο του σαιτ ,να μου διαγραψει το λογαριασμο,και οτι εχω γραψει εδω μεσα...ετσι και αλλιως δεν υπαρχει νοημα..
θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν και μου υπεδειξαν,και αν χρειαστει ξερω που θα τους βρω...
να ειστε καλα ,και καλες κατασκευες...

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:33:36 μμ »
Παιδια αφηστε να περασει μια μερα να περασουν τα νευρα και αφηστε τις διαγραφες. Επειδη σας γνωριζω και τους δυο, σας παρακαλω σαν φιλος να μην γραψετε τιποτα αλλο εδω.

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:43:41 μμ »
Συμφωνω απολυτα με το παραπανω,μπραβο Γιαννη....!!!

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:02:40 μμ »
Ρε παιδια μια διαφωνια ειχαμε για το σκευρωμα και φτασαμε σε αυτο το σημειο;;;
Τωρα γυρισα σπιτι μου και βλεπω εχει γινει ενας χαμος!
Το ιντερνετ ειναι απροσωπο , ειμαι σιγουρος οτι αν ειμαστε απεναντι ο ενας με τον αλλον
θα τα βρισκαμε πιο ευκολα! Το πληκτρολογιο ειναι χειροτερο απο τη γλωσσα που τσακιζει κοκκαλα!

Φιλε μου Ζαρκαδα ξερεις ποσο πολυ σε αγαπαω και ποσο φιλοι ειμαστε!
Δεν ειναι σωστο αυτο που εγραψες! Ξερω εισαι παρορμητικος και ευθυς αλλα ξερω και ποσο καλος και ευγενικος ανθρωπος που εισαι!!

Εσυ φιλε Δημητρη 7
Φανηκε οτι εχεις μια αντιπαθεια με τον niavent μιας και αναφερθηκες σε καποια  κοντρα με τον Κο Φρονιμοπουλο και τον ειρωνευτηκες στο τελος αν θα γραψει βιβλιο!
Φιλε μου ο niavent ειναι αυτος που μεσω του ρεμπετικου φορουμ ξεστραβωσε πολυ κοσμο και
ηταν ο μοναδικος που σου ελεγε λεπτομερειες κατασκευης!
Ηταν και ειναι ο μοναδικος που αν τον παρεις τηλεφωνο οποιαδηποτε στιγμη θα σταματησει την δουλεια του και θα σου απαντησει και θα σε βοηθησει!
Το μηνυμα του οντως ηταν λιγο υπερβολικο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα σβησουμε ολα μονομιας και θα τον απαξιωσουμε!

Σας παρακαλω στεναχωριεμαι εδω μεσα να συμβαινουν αυτα τα πραγματα!

Φιλε Δημητρη δεν το δεχομαι εγω προσωπικα να διαγραφει το προφιλ σου!
Καποτε ενας μεγαλος αθλητης που θα επαιζε με ενα μεγαθηριο αντιπαλο και δεν ειχε καμια ελπιδα
ειχε πει This day is another day~! και τελικα κερδισε!

Aυριο λοιπον ισως ειναι διαφορετικα τα πραγματα!!

ΥΣ Βλεπετε τι γινεται γυρω μας και τι παιζεται! Αλλος χανεις τη δουλεια του αλλος θα χασει το μισο μισθο, εγω σπουδαζω παιδι και εχω και αλλο ενα. Τα νευρα ειναι τεντωμενα!!!

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:12:32 μμ »
εαν στεναχωριοσουν στα αληθεια,να εμπαινες και να ελεγες τη γνωμη σου...αλλα εσυ εισαι ΕΜΠΑΘΗΣ..εχεις σχηματισμενη αποψη,και οτιδηποτε λεγεται η συζητιεται,εαν δεν κατσει καλα στα αυτια σου ,ειναι τσακωμος η γκρινια...
ουδεποτε τσακωθηκα,ουδεποτε χλευασα,ουδεποτε το  επαιξα γνωστης,και επαγγελματιας...
λεω μια αποψη,και σεβομαι αυτον που εχει την αντιθετη...
εσυ μολις μπηκε ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ στο σαιτ,επειδη μπορει να σου ειπε 2 μυστικα στο τηλεφωνο,η επειδη να ειναι φιλος σου,ξεχασες και τα βαρακια και τους αναπτηρες,και την εκανες ΓΥΡΙΣΤΗ προσπαθωντας για ακομη μια φορα να με φιμωσεις...και ειδες στο επισημανα ευγενικα....
εαν σκεφτοταν λιγο παραπανω η κλαβα σου θα εβλεπες οτι εσενα υποστηριξα,και οποιονδηποτε λεει οτι ξερει για να κανουμε το χομπυ μας...
Ο ΣΕΒΑΣΜΟς ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΦΙΛΕ..ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ...
καλουπια,μπρατσα,κολατζες,ντουγες,σχεδια,αλλοι τα εδειξαν εδω μεσα,για να ξεστραβωθουμε..οποιος ειναι μαγκας μπαινει και δειχνει...ουτε χλευαζει ουτε κοροιδευει...
και οποιος φοβαται να πει τη γνωμη του ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑς καραδοκει ,να μη τη λεει!!!!
εαν για σενα ολα αυτα ειναι τσακωμοι,και κομπλεξισμοι,επειδη θελω να γραφω ομορφα για να φαινομαι..επαναλαμβανω....ΣΟΥ ΑΔΕΙΑΖΩ ΤΗ ΓΩΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩς ΛΕς,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...

dimitris_7

• Sr. Member
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:22:09 μμ »
κυριε δημητρη,ουτε απαξιωσα κανενα ουτε μειωσα το νιαβεντ...ξερω ποιος ειναι...
εγω δεν ξερω τι εκανε στο ρεμπετικο,ουτε τι κανει εαν τον παρεις τηλεφωνο,και ουτε με νοιαζει...
το παραδειγμα για το φρονιμοπουλο το εθεσα,διοτι εκανα μια ερωτηση τοτε για τα βερνικια.οχι γιατι ειχε αντιπαραθεση με το φρονιμοπουλο..προσωπικο τους ηταν....
οπως και στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειδα να βγει να απαντησει και να με ξεστραβωσει....ειδα οτι μπηκε για χλευασμο και υποδειξεις...αυτη ειναι η αποψη μου και την ειπα στα ισα....
εγραψα παραπανω στο μηνημα προς το ζαρκαδα.που ειδα εγω λεπτομερειες ,και πως εμαθα λεπτομερειες,και απο ποιους εμαθα λεπτομερειες,οποτε πιστευω ημουν απολυτα σαφης....

ειπα τη γνωμη μου..οποιος θελει να βοηθησει δειχνει ,και απανταει,η γραφει βιβλιο....
οποιος δεν θελει να βοηθησει,η δεν μπορει ας μη λεει τιποτε,να μην εκτιθεται κιολας...

αυτη ειναι η αποψη μου...σας ευχαριστω και να με συγχωρειτε

bacharikos

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουαρίου 07, 2012, 09:37:46 μμ »
@Niavent
Σε παραδέχομαι γιατί είσαι το απόλυτο troll. Τα έκανες όλα γυαλιά καρφιά με ένα μήνυμα :)

Τη μία ειρωνεύεσαι για "...αναλυσεις επιστημονικου επιπεδου..." και την άλλη ανακοινώνεις ότι "...Δεν υπαρχει κατ εμε επιστημονικη αναλυση ουτε απαντηση..." Και για κερασάκι μιλάς και για τα μαλλιά της δικής σου κεφαλής..

Μετά λες:
"Το ξεσκευρωμα και η επισκευη του καθε μανικου ειναι παντα ξεχωριστη μιας και σε ολες τις περιπτωσεις δεν μπορουμε να εφαρμοσουμε την ιδια τεχνικη.Αναλογα στην περιπτωση λοιπον ο μαστορας θα πρεπει να επεμβει και να διορθωσει την βλαβη που συνηθως ειναι το σκευρωμα προς τα μεσα με διαφορετικο τροπο ανα περιπτωση."
Και μετά ακολουθεί, τι άλλο? Η απόλυτη αντίφαση (προτείνεις μία μόνο τεχνική):
"Βγαζουμε λοιπον τα ταστα και συνδιαζουμε πλανισμα ταστιερας με μεγαλυτερο νουμερο ταστα για να πετυχουμε το ξεσκευρωμα. Αυτος ειναι ο σωστος τροποσ τουλαχιστον για το μπουζουκι εαν δεν εχουμε βεργα υποστηριξης του μανικου."

Απάντηση στην παρατήρηση σε εμένα που την λαμβάνω απολύτως καλοπροαίρετα πραγματικά. Λες:
"Επισης κυριε μπαχαρικο οταν εχουμε ζεστη συνηθως εχουμε και υγρασια οποτε σε φυσιολογικες συνθηκες το μανικο παει πισω.
σε κρυο κλιμα η υγρασια πεφτει ειδικα οταν εχει πεσει χιονι και το μανικο παει μπροστα."

Σου έχει διαφύγει ότι το όργανο είναι αρματωμένο.. Με τις χορδές του και με τις τάσεις που αυτές δίνουν. Άρα με τη ζέστη και την υγρασία οι τάσεις τραβούν το μάνηκο μπροστά και όχι πίσω όπως ΛΑΘΟΣ λες. Αλλιώς δεν 8α λύγιζες δούγιες με την ίδια ακριβώς λογική.

Στη συνέχεια επιβεβαιώνεις την ιστορία με τον μπαγλαμα που παραλίγο να σου έπεφταν πριν τα μαλλιά (η οποία ιστορία με τον μπαγλαμα, μπορεί να είναι και αληθινή αλλά λέγεται σαν κάτι αστείο και όχι σαν μια πρόταση για να επισκευάσει κάποιος το όργανό του. Πόσο μάλλον σαν μία επιστημονική πρόταση)

Επειδή βλέπω πως ο αναπτήρας έχει προκαλέσει αίσθηση. Ο αναπτήρας ή οποιοσδήποτε τάκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ΑΝΤΙΘΕΤΗ κατάσταση. Όταν δηλαδή ένα μάνηκο έχει πάει πίσω. Σε συνδιασμό με την λεγόμενη λάμπα μπορεί κανείς να έχει γρήγορα αποτελέσματα σε ένα όργανο με μικρό πρόβλημα. 

Επίσης ευχαριστούμε πολύ για την τόσο απλόχερη συμβουλή σου. Αν την ακολουθήσουμε θα κλείσει το site. Αλλά προφανως θα είναι για το καλό μας...

ΥΓ Ο ενικός που χρησιμοποιώ δεν έχει να κάνει με έλλειψη σεβασμού. Απλά θεωρώ πως οι συζητήσεις στο internet γίνονται με παρατσούκλια για να μην υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις και προσβολές. Δεν με νοιάζει ποιος ΛΕΕΙ ότι είναι κάποιος κι ας είναι ο ίδιος.

Όταν ακούς να τραγουδούν πλησίασε, οι κακοί δεν τραγουδούν..

Tags: