Αποστολέας Θέμα: Εκθεση οργανων απο τα μελη του φορουμ!!  (Αναγνώστηκε 94986 φορές)

john 2004

• Hero Member
Απ: Εκθεση οργανων απο τα μελη του φορουμ!!
« Απάντηση #90 στις: Μαΐου 22, 2012, 02:42:06 μμ »
Τασο δεν σε γνωριζω, τωρα μολις ανακαληψα και το site σου με αφορμη το μηνυμα σου.
νομιζω ειναι αποδεχτο απο ολους οτι δεν αποκλειουμε κανεναν και αν εχω καταλαβει καλα αυτο το φορουμ απευθυνεται σε οσους εχουν να παρουν κατι η εχουν να προσφερουν κατι γυρω απο τα μουσικα οργανα. αρα και η εκθεση-συναντηση.
δεν βρησκω καποιο κακο, δεν κανουμε διαγωνισμο.
τυχαινει να εισαι στους δευτερους που εχουν να προσφερουν και? για σκεψου και μας που ειμαστε στους πρωτους και μαλιστα σε πολυ αρχικο σταδιο!
κακο δεν ειναι, κακο ειναι να γνωριζεις και να μπενεις μεσα σε ενα φορουμ μονο για να κραξεις οπως κατα καιρους........ καποιοι........

Elias

• Sr. Member
    • κατασκευη ηλεκτρικης κιθαρας
  • Αριθμός κατασκευών: 3456
« Απάντηση #91 στις: Μαΐου 22, 2012, 03:11:20 μμ »
Παράθεση
Ηλια κατι μου θυμιζει το 107. τι φορτωμα εννοεις σαν και αυτο?
τοτε ειναι πολλα τα οργανα!
χαχα, φαντασου να ελεγα οτι θα ερθω με την Ε  ;D
να σου θυμησω οτι τα ξυλα που ειχαμε παρει στον παντελακο τα ειχαμε φορτωσει στο 107.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #92 στις: Μαΐου 22, 2012, 04:14:55 μμ »
ΕΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ....................ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ. ΤΑΣΟ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗ?

Κώστα, παρόλο που εγώ αισθάνομαι ερασιτέχνης, δεν ξέρω αν είναι σωστό να συμμετέχω στην έκθεση (θα έχουν να λένε κάποιοι, και μετά δεν συμμαζεύεται…).

Πάντως αν κλέψω λίγο χρόνο θα έρθω να γνωριστούμε, και να τα πιούμε… ;D

ρε συ Τασο μπηκα κι εγω στην σελιδα σου.Πλακα μαου κανεις ετσι? αλλα κι ερασιτεχνης να εισαι , τι εγινε δηλ? εδω δεν κοιταμε να τη βγει ο ενας στον αλλο. Να ερθεις φιλε μου στην εκθεση και να φερεις και οργανο. Η δουλεια σου με κερδισε φιλε Τασο.......τι αλλο να πω?

Υ.Σ. Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #93 στις: Μαΐου 23, 2012, 11:39:14 πμ »
Kαλημερα φιλοι και εγω με 1-2 οργανα

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #94 στις: Μαΐου 23, 2012, 04:40:23 μμ »
Φιλοι επειδη πλησιαζει ο καιρος και τελικα αγχωνομαι οτι δεν θα τα καταφερουμε προτεινω τα εξης
Να συσταθει μια τριμελης επιτροπη απο ατομα που μενουν στην Αθηνα και να
αναλαβουν να κλεισουν εναν χωρο ωστε να γινει η εκθεση!
Μια πρωτη σκεψη που εκανα αυτα τα ατομα μπορει να ειναι ο Νασος, ο Γιωργος και ο admin
ή και οποιος αλλος επιθυμει!
Επισης διαπιστωνω οτι ειναι λαθος να ξαναδηλωσουμε συμμετοχη!
Στελνουμε ενα προσωπικο μηνυμα στα ατομα που εχουν δηλωσει συμμετοχη και το επιβεβαιωνουμε!
Το σημαντικο ειναι να βρεθει ο χωρος ωστε να ανακοινωθει και επισημα
οτι θα γινει η εκθεση και μετα να ειστε σιγουροι οτι θα ερθουν κι αλλοι!
Εγω ειχα στειλει αρκετα e-mail σε ατομα που γνωριζω στο φορουμ και ειχαν δηλωσει συμμετοχη
Ας το κανουμε ολοι! Ενημερωστε τους φιλους σας!
Νομιζω ολοι θα ωφεληθουμε απο ατομα που θα ειναι προθυμα να μοιραστουν τις γνωσεις τους!
Επισης θα ηταν μεγαλη τιμη να παρεβρεθουν και οσοι μπορουν απο τους επαγγελματιες
οργανοποιους που ειναι στο φορουμ!

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #95 στις: Μαΐου 23, 2012, 07:00:26 μμ »
Δημητρη δικιο εχεις σε ολα αυτα αλλα δεν γινεται να παει καποιος απο την αθηνα να μιλησει με καποιο συλλογο για μια εκθεση, να κλεισει την αιθουσα και στο τελος να μαζευτουν 10-15 ατομα. θα γινει ρομπα χωρις λογο. ποσο μαλλον αν ειναι και σε γνωστο περιβαλον. αν κανω λαθος ΟΚ! παω πασο.

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #96 στις: Μαΐου 23, 2012, 09:47:23 μμ »
Περσι που ειχα παει στην Πανελληνια εκθεση κιθαρας μαντολινου
δεν νομιζω να ηταν πανω απο 15 εκθετες!
http://greekluthiers.wordpress.com/2011/05/11/kithares_mantolina_foto/
Αλλα ειχαν τρομερη οργανωση με ομιλητες κλπ!
Εμεις φετος δεν προλαβαινουμε να κανουμε κατι τοσο καλο! Ισως του χρονου!

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #97 στις: Μαΐου 24, 2012, 10:50:17 πμ »
Επειδή έτυχε στη ζωή μου να οργανώσω συνέδρια και εκθέσεις, η εμπειρία με δίδαξε ότι ακόμα και η πιο μικρή εκδήλωση με στοιχειώδη οργάνωση, απαιτεί χρόνο και "πόρους" (ανθρώπους, χρήμα).

Για την έκθεση που ανέφερε ο Δημήτρης δούλεψαν δύο φορείς (το Πανεπιστήμιο και το Μουσείο Λαϊκών Οργάνων) με ανθρώπους που αφιερώθηκαν σε αυτήν και δούλεψαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα η πρώτη ανακοίνωση για την έκθεση (που έγινε τον Μάϊο του 2011), έγινε τον Δεκέμβριο του 2010, που σημαίνει ότι υπήρχε προετοιμασία ακόμα ενωρίτερα. Και βεβαίως ξοδεύτηκαν και κάποια χρήματα (για αφίσσες, προσκλήσεις κτλ).

Νομίζω ότι στην φάση που είμαστε, είναι καλύτερα μια συνάντηση (μετά μουσικής, φαγητού, κρασιού κτλ) πρωτίστως για να γνωριστούμε οι περισσότεροι μεταξύ μας και να συζητήσουμε για τις οργανοκατασκευές χαλαρά και φιλικά.

Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 24, 2012, 04:08:08 μμ »
Ο Παναγιώτης μίλησε σωστά.Δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας , για κάποια αξιόλογη έκθεση.ας υπάρξει συνάντηση,μελών με τα όργανά τους,σε κάποια ταβέρνα),και συνοδεία κράσου και μεζέ,συζητάμε και για κάποια αξιόλογη έκθεση,σε βάθος χρόνου.

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 24, 2012, 04:23:26 μμ »
Πολυ σωστα!! Ας το κανουμε ετσι!!!

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 28, 2012, 01:52:24 μμ »
επικοινωνισα με το τμημα δημοσιων σχεσεων του δημου νικαιας για παραχωρηση καποιου χορου. ο υπαλληλος μου ειπε οτι γινεται αλλα μιλησε για μια χρονοβορα διδικασια αιτησεις δημοτικο συμβουλιο κλπ. που μαλλον δεν μασ περνει στην παρουσα φαση. επισεις μιλησε και για καποιο κοστος χωρις να το προσδιορισει. ακυρο μεν κρατηστε το ομως για μια επομενη πιο οργανωμενη κατασταση, εχουν ενα καταπληκτικο εκθεσιακο χορο.
εκρεμουν και δυο απαντησεις που περιμενω απο εναν συλλογο Κρητων και εναν Ποντιων εδω κοντα. αλλος χορος βεβαια αλλα δεν εχουν πολλα διδικαστικα. Αν εχουμε κατι θετικο μας ενδιαφερει, η οχι και το αφηνουμε για αλλη φορα να γινει σωστα απο την αρχη?

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 28, 2012, 06:49:33 μμ »
Για το χώρο της μηχανικής καλλιέργειας του δήμου Νικαίας,όπου γίνονται εκθέσεις,καλό είναι να έλθεις σε συνεννόηση με το cetering που διαχειρίζεται τον χώρο.Απλουστεύονται σημαντικά οι διαδικασίες.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 28, 2012, 06:55:48 μμ »
Νικο δεν το γνωριζω αυτο. που τους βρησκω δηλαδη ξερεις κατι. εχει καμια σχεση με το μαγαζι που βρησκεται στον ιδιο χωρο διπλα απο την εκθεση?

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 28, 2012, 07:13:11 μμ »
Είχα κανονίσει εκδήλωση για άλλο φόρουμ εκεί.Άλλαξε όμως ο διαχειριστής και δεν έχω επικοινωνία με τον καινούργιο.Μπορείς να ζητήσεις από το τμήμα δημ.σχέσεων του δήμου Νικαίας το τηλ. του κέτερινγκ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.Θα σου δώσουν το τηλ. θα έλθεις σε επικοινωνία με τον άνθρωπο,και θα τα βρείτε.Βέβαια δεν θα το κάνει για την ψυχή της μαμάς του.Όλο και κάτι θα τσιμπίσουμε,θα πιούμε,αυτός θα είναι που θα καρπωθεί το κέρδος.από την άλλη θα κάνουμε και μεις την δουλειά μας,σε έναν ωραίο χώρο,χωρίς πρόβλημα παρκαρίσματος,σε κεντρικό σημείο,κ.λ.π.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 28, 2012, 07:37:29 μμ »
ναι το σημειο ειναι ιδανικο απο ολες τις αποψεις. θα το κοιταξω αυριο το πρωι και θα ενημερωσω...

Tags: