Θα συμφωνήσω με τον φίλο Κούρο ότι οι μπαταρίες πρέπει να είναι λιθίου. Οι μπαταρίες νικελίου καδμίου και νικελίου μετάλλου δεν θα κρατήσουν καθόλου. Ειδικότερα σε 24V εργαλείο. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση, παρά μόνο σε μπαταρίες λιθίου που μόνο οι γνωστές εταιρίες δίνουν εγγύηση από 6 μήνες εώς και 3 χρόνια, ανάλογα με τη ποιότητα του εργαλείου. Κατά τη γνώμη μου τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία δεν είναι κατάλληλα για ερασιτεχνική χρήση. Η μπαταρία θα κρατήσει το πολύ 3 χρόνια και το κόστος αντικατάστασής της είναι αρκετά μεγάλο. Επειδή είμαι υπεύθυνος πωλήσεων σε γνωστή αντιπροσωπεία ηλεκτρικών εργαλείων θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω οποιοδήποτε μέλος του site χρειαστεί οτιδήποτε πχ. τεχνικά χαρακτηριστικά, χώρα προέλευσης και ποιότητα εργαλείου κτλ.
ΥΓ1. Μη το πάρετε στραβά. Πουλάω μόνο χονδρική σε καταστήματα λιανικής και δεν έχω σκοπό να σας πουλήσω κάτι, παρά μόνο να βοηθήσω τα μέλη του site σε ότι γνωρίζω.
ΥΓ2. Φίλε Κούρο επειδή είδα σε άλλο thread μια λανθασμένη επιλογή σου σε απορροφητήρα σκόνης, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω σε μελλοντικές αγορές σου. Οποιοσδήποτε χρειαστεί κάτι ας μου στείλει με πμ.
Συγχαρητήρια και πάλι για το site το οποίο προσφέρει απλόχερα γνώσεις σε εμάς τους αρχάριους σε αυτό τον χώρο.