Αχ! Η φιλία μας κάνει όλους να είμαστε πολλές φορές απλόχεροι και υπερβολικοί σε φιλοφρονήσεις. Φίλε Τάσο, μακάρι να είμασταν κοντά για να έρχομαι στο εργαστήριό σου να τα συζητάμε και να μαθαίνω βλέποντάς σε.
Όπως μου έχεις πει, όταν εσύ ξεκίναγες σου έκλειναν την πόρτα να μη δείς ούτε τα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν. Ευτυχώς σήμερα, στο διαδίκτυο υπάρχουν σχεδόν όλες οι πληροφορίες. Όμως από από εκεί και πέρα, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, χρειάζονται πολλές "ώρες πτήσης" και εγώ μόλις που ξεκίνησα να μπουσουλάω. Και η εμπειρία δυστυχώς δεν μεταφέρεται εύκολα. Ο καθένας μας χρειάζεται να αφιερώσει πολύτιμο χρόνο για να την αποκτήσει.
Όπως φάνηκε και από τα προηγούμενα, στις συγκεκριμένες κιθάρες έχω κάνει τόσα λάθη και έχω τόσες αβεβαιότητες που τελικά όταν βλέπω το αποτέλεσμα μερικές φορές αναρωτιέμαι πως κατάφερα να φτάσω μέχρις εδώ. Και βέβαια, οι φωτογραφίες πολλές φορές δεν λένε όλη την αλήθεια!
Νάμαστε καλά, να βρεθούμε το καλοκαιράκι να ξαναπιούμε τσίπουρα και να στις δείξω από κοντά!