Πριν απο μερες, και μετα απο πολυ σκεψη( με τι μυαλο?) αποφασισα να χαλασω το μπουζουκι απο μουρια που ειχα φτιαξει το 08.Κι αυτο γιατι ητανε πολυ πριμο.Ηταν το δευτερο η τριτο που ειχα φτιαξει τοτε με σκαφος αγορασμενο,και καπακι οπως με διαβεβαιωσε ο κυριος Δημητρης απο το 88.Ηταν τοτε που νομιζαμε οτι ξεραμε να φτιαχνουμε οργανα ( κι ουτε θα μαθουμε ποτε) και απλα φτιαχναμε κατι που εμοιαζε με οργανο.Ξηλοσα λοιπον το οργανο προχτες κρατωντας το σκαφος ωστε να φτιαξω αλλο μπουζουκι ετσι οπως το θελω τωρα.Χαλωντας το οργανο ειδα πραγματικα τι κανει η ασχετοσινη κι ο φοβος μαζι.Ασχετοσινη γιατι δεν ηξερα, και φοβος γιατι εχω βαλει κατι καμαρια σαν να προκειτε το μπουζουκι να ταξιδεψει στο εβερεστ.Μιλαμε για καμαρια καδρονια κανονικα,και για του λογου το αληθες, το πισω μετραει ......φαρδος 13 υμαρτον και υψος13, και το εμπρος φαρδος 10 με υψος 13 κι αυτο, εδω λυποθυμω.Συνεχεια με το ξυλακι που ενωνει τα δυο τμηματα του καπακιου.Αυτο κανονικα πρεπει να μετραει 2-2,5 χιλιοστα ( εχω δει και φλιδα τελειως) κι εγω ο αχαρακτηριστος το εχω 4 χιλιοστα.Το μονο σωστο ειναι το καπακι του που το εχω 2,5 μαζι με την κρουστα του βερνικιου ενοειτε.Παραδετω και φωτο γιατι μια εικονα = χιλιες λεξεις λεει κι ο λαος.Στην τελευταια φωτο το οργανο ολοκληρο μαζι μου