Παρακολουθώ το site αρκετά χρόνια και άλλα τόσα ασχολούμαι γενικά με κατασκευές.
Τα μουσικά όργανα ήταν τρελό φετίχ για εμένα αφού θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά, γυρνώντας στο σπίτι αρχές 90 να περνάω πάντα από τα μαγαζιά στην Αλιπέδου χαμηλά, και να χαζεύω τα όργανα. Πάντα κάτι μου έλεγε ότι ήθελα να γίνω κάτι σαν οργανοποιός φυσικά όχι επαγκελματικά αλλά να κατέχω αυτήν την Τέχνη.
Οπότε μπήκα στην διαδικασία να παρουσιάσω την κατασκευή μου για γνώμες συμβουλές και φυσικά να γνωριστούμε από εδώ.
Στο θέμα μας τώρα, μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισα να φτιάξω ένα ηλεκτρικό μπάσο, να πειραματιστώ να ανακαλύψω “τροχό”, να είναι όλα από το μηδέν, μπράτσο – σώμα – μαγνήτες – ενισχυτής – φινίρισμα. Ξέρω πολύ αισιόδοξο project για πρώτο όργανο.
Γενικά από εξοπλισμό δεν έχω αγοράσει πολλά πράγματα καθώς είχα εργαλεία. Αλλά το τι ανακάλυψα διαβάζοντας επί ένα εξάμηνο σχετικά με την κατασκευή, δεν μπορώ να περιγράψω όλες τις εντυπώσεις μου. Χάος.
Να πω εδώ ένα τεράστιο ευχαριστώ στο luthier.gr και τα άτομα που μοιράζονται απλόχερα τις γνώσεις τους βοηθούν κόσμο σαν εμένα να κάνουν άπιαστα όνειρα να γίνουν αληθινά.