Να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους φίλους για τα καλά τους λόγια.
Χρήστο αν διάβασες το εισαγωγικό σημείωμα που έκανα στον τζουρά που παρουσίασα στο φόρουμ, θα κατάλαβες ότι έχω ένα μαράζι γιατί την εποχή που ξεκίνησα 1996, απογοητεύτηκα τόσο πολύ με την μυστικοπάθεια που επικρατούσε, που τα παράτησα αφού έφτιαξα έναν τζουρά, που ο Θεός ήθελε και έπαιξε καλά. Φαντάσου να συνέχιζα τι πείρα θα είχα σήμερα. Επομένως είναι χαρά μου ότι ξέρω, αυτά τα λίγα σήμερα να τα μεταδίδω και να πιάνουν τόπο. Πρόθεσή μου δεν είναι μόνο να παρουσιάζω την δουλειά μου αλλά και να την αναλύω όσο πιο καλά μπορώ έτσι ώστε, έστω οι αρχάριοι (γιατί στους πιο έμπειρους δεν έχω να δώσω τίποτα), να έχουν μια βάση εκκίνησης.
Δημήτρη, αγαπητέ μου φίλε δεν είναι δυνατόν ο μαθητής να είναι καλύτερος από τον δάσκαλο. Κι εσύ για εμένα από τον περασμένο Ιανουάριο που ξεκίνησα ξανά είσαι δάσκαλος και σε ευχαριστώ πολύ. Τελεία και παύλα.
Κώστα με πάτησες στο κάλο. Με την καλή έννοια πάντα. Το εργαστήριο μου είναι 3,00Χ1,15 μέτρα, χωρίς κορδέλα, χωρίς πλάνη κλπ. Βλέποντας όμως έναν φίλο να εργάζεται στην ταράτσα εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες, σταμάτησα να αισθάνομαι άτυχος. Το επόμενο project είναι ένα ιδιαίτερο τρίχορδο, για την πάρτη μου. Αυτό το τετράχορδο είναι για τον γιό μου. Ξέρεις τώρα πιτσιρικάς, το θέλει τετράχορδο και στολισμένο σαν την νύφη. Κατάφερα βέβαια με τον τρόπο μου να περάσω ορισμένα πράγματα που θα τα αναλύσω όταν θα έρθει η ώρα της παρουσίασης, με στόχο να έχει μια να το πω "ανεκτή αισθητική".
Δημήτρη, το στρογγυλό στο λουλουδάκι είναι Celluloid άσπρο περλέ.
Φίλε μου Γιώργο σε πιστεύω. Το υπερβολικός δεν το είπα με την κακή έννοια. Αλλά και υπερβολές να είναι δεν πειράζει. Συνέχισε μου αρέσουν ΧΑΧΑΧΑ.