Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια : Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος 2023  (Αναγνώστηκε 16193 φορές)

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Στέλιο η ροζέτα όλα τα λεφτά. Χαράς το κουράγιο σου για τόση λεπτομέρεια.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
ευχαριστω παιδια για τα θετικα σχολια στο θεμα ροζετα-κιθαρακια.

Χαράς το κουράγιο σου για τόση λεπτομέρεια.
αντλω δυναμη απο το στοχο μου σημερα , να καργαρω ταραμοσαλατεϊσο και στο καπακι χαλβαδεϊσο (με σοκολατεϊσο (μαυριδαρεϊσο) + αμυγδαλεϊσο

εκ παραλληλου ο χαρταετος να παει ψηλα

αν και βλεπω τον καιρο να την βγαζουμε στο τζακι με μουσικουλα μπαχ....

κιθαρα εσωτερικα στηριγματα τελος, παμε να σολεριαστει κ να ξεκινησει το χτισιμο.
την ζυγισα κ ειναι βαρια για τα γουστα μου, στα 192, αλλα το καπακι ειναι καπως ψιλοχαλε.
θα αφαιρεσω σιγουρα 4-5 γραμμαρια, αλλα μεχρις εκει.
τι να κανουμε, ας εβαζα καλυτερο.... με πιασαν τα καβουρια.... αλλα θα τους δειξω εγω σημερις  {celebrate015} {celebrate018}

τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

pms

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 1
...
καλη βγηκε, τελειωσε το μεσημερι, τριφτηκε το απογευμα, ξεκινησαν τα καμαρια κ οι ακτινες. λογικα αυριο θα ειναι οκ το καπακι για χτισιμο

συγχαρητηρια για την ροζετα,καταπληκτικη δουλεια....
Πάνος

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
καμαρωμα τελος, δυστηχως χωρις πατς, κατεβηκε με τα χρατσα χρουτσα αλλα 4 γραμ. ειναι λιγο, αλλα τι να κανωμεν...
ωραια τα καρυδοπλαϊνα-ειχα ξεχασει ποσο πανευκολα ειναι, τελειωσαν και τα δυο σε 12 λεπτα, και απο 10 λεπτα  "ψησιμο" εκαστο , το συνολον 32 λεπτα...  :13:
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

George45

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: ολα!!
  • Αριθμός κατασκευών: MIA
Μπραβο μαστροστελιο!!!!!!!

Γρηγόρης Μαυρακης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ινδικος παλισανδρος
  • Αριθμός κατασκευών: Καμμια
ωραία ροκανια ξύλινα Στέλιο!!ευχαριστημένος??

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
Για σου σου Στέλιο!!!  μπυρα
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
καλημέρα! χτες ψιλοτέλειωσε ένα μπουζουκάκι που είχα αρχίσει εδώ και ... έξι μήνες  :banghead: (δεν έχω χρόνο ούτε τη μύτη μου να ξύσω με διάφορα στη δουλειά). Σας διαβάζω κάθε μέρα και ζηλεύω, αλλά δεν είχα να δείξω τίποτα.

Οι φωτογραφίες είναι από την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν μπορούσα να τις ανεβάσω (λόγω του δυστυχήματος, δεν μου πήγαινε η καρδιά). Τέλος πάντων, τώρα είναι σε πιο ολοκληρωμένη φάση, καβαλάρης του λείπει - έχω βάλει έναν πρόχειρο να πάρει τάσεις και σήμερα-αύριο θα φτιάξω τον δικό του. Προς μεγάλη μου ευχαρίστηση, οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι θα γίνει μπουζούκαρος.

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Μάνο ωραία όπως πάντα δουλειά. Σίγουρα θα πάει για μπουζούκαρο.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Γρηγόρης Μαυρακης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ινδικος παλισανδρος
  • Αριθμός κατασκευών: Καμμια
Μάνο μου λες για έξι μήνες, εγώ την παιδεύω 2 χρόνια.. και δεν υπάρχει φως στο τούνελ ακόμα..

songless_bird

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ειναι τρέλα η Cedrela
  • Αριθμός κατασκευών: Μια καλή και μια κουτσή κιθάρα
να βάλω και εγώ κάτι που παιδεύω μήνες τότε. χτες τελείωσα το καραολο ... τουλάχιστον μένουν τώρα τριψιματα και βάψιμο. τελειώσαμε με τα σκαρπελα και τα πριόνια.
φτιάξαμε και μερικά σημαδευτηρια.

Ιωσήφ Τορρένς

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: Λίγα πράματα
  • Περιοχή: Αθήνα Κυψέλη
Μπράβο ρε παιδιά για ότι καταφέρνετε !   {celebrate012}
Τίποτα δεν ισιώνει από μόνο του ... θέλει πολλή δουλειά ...
Να είστε όλοι καλά ! ... για να ισιώνετε τα "στραβά " ...

Stergios_lutherie

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Αυτο που εχω διαθεσιμο
  • Αριθμός κατασκευών: 17
Στέλιο, Μάνο, Δημήτρη.
Θαυμάζω αυτά που βλέπω να παρουσιάζετε!
Η δημιουργικότητα είναι μια καλή πρώτη εναλλακτική απέναντι στην εφιαλτική πραγματικότητα των ημερών...

Επιτρέψτε μου και μια συμβουλή: Μη βλέπετε ειδήσεις στην τηλεόραση, πληροφορηθείτε από αλλού.

Stergios_lutherie

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Αυτο που εχω διαθεσιμο
  • Αριθμός κατασκευών: 17
Σήμερα πληροφορήθηκα ότι το Φεστιβάλ Λαικής Κιθάρας στη Θεσσαλονίκη θα γίνει 5-6-7 Μαίου

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Περιοχή: Αθήνα.
Μπράβο σε όλους παιδιά, Εγώ πάντως κάνω όσο μπορώ αυτό που είπε ο Στέργιος, δεν βλέπω σχεδόν καθόλου ειδήσεις, μόνο σποραδικά, να ανεβάσω και εγώ κάποια πράγματα που ουδεμίαν σχέση έχουν με οργανοποιία, είναι <<ο Νίκος μαραγγός>> δεύτερον <<ο Νίκος επιπλοποιός>> και τρίτον << ο Νίκος το παίζει και καλλιτέχνης>> Μιά πόρτα που μου έφαγε τα σωθικά να την φτιάξω διότι όσο μεγαλώνω το κααρμπυρατέρ χάνει λάδια, και κάνω όλα χαζαμάρες, και προσπαθώ να φτιάξω και ένα τραπεζάκι που θα έχει πάνω αυτό το πρόσωπο του γεροντόμαγγα και αποθανόντα γάτου. υγιαίνετε μπυρα
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Tags: