Φίλε Δημήτρη , προσπάθησα νά ἀλλάξω τίς ρυθμίσεις του , ἀλλά δέν τό κατάφερα , δέν ξέρω καί πολλά....ἄν μπορεῖς , βοήθησέ με .
Πάντως ὁ Μάνος , μέ τόν ὁποῖο τυχαῖα μιλήσαμε στό τηλέφωνο τ' ἀπόγευμα , ὁ ὁποῖος κυρίως φαίνεται στό βίντεο ἐπειδή παίζει , μοῦ εἶπε πώς δέν ἔχει κανένα πρόβλημα . Παρ' ὅλ' αὐτά , ἄν μοῦ δείξεις πῶς γίνεται , θά τό κάνω.
Ἕνα δεύτερο βιντεάκι πού τράβηξα , καί ἀφοῦ τό μετέφερα ἀπ' τό κινητό στόν ὑπολογιστή ( ἀνέβασμα video στό youtube ) , καί τό ἔκανα ἰδιωτικό κι ἀπόρρητο , δέν μποροῦσα νά τό ἀντιγράψω στό forum . Ὅταν τό ἔκανα δημόσιο , τότε τό βρῆκα στό youtube καί μπόρεσα νά τό ἀντιγράψω . Δέν τό ἀνεβάζω ὅμως ἀκόμα καί περιμένω νά μοῦ πεῖς ἄν εἶναι τρομερό σφάλμα αὐτό πού ἔκανα μέ τό προηγούμενο χωρίς νά τό θέλω . Ὁπότε , ἄν εἶναι τρομερό γιά τό forum καί ἐκθέτει , διάγραψε τό μήνυμά μου μέ τό βιντεάκι , ἄν ὅμως ἀποφασίσης ὅτι μπορεῖ νά παραβλεφτῆ τό σφάλμα μου , πές μου ν' ἀνεβάσω καί τό δεύτερο , καί ἕνα τρίτο πού ἔχω τραβήξει ἐπίσης . Τά 2 τελευταῖα εἶναι ἀπό τό χῶρο τῆς ἐκθέσεως , τήν Κυριακή .
Συγνώμη ἄν μέσα σ'ὅλη αὐτή τή χαρά σ' ἀναστάτωσα , ἀλλά δέν τό ἤθελα , δέν ἤξερα....