Κατασκευή > Κατασκευές εγχορδων

Κιθάρα ΟΟ (double O guitar)

<< < (2/60) > >>

Ιωσήφ Τορρένς:
Αντλώ χαρά και γνώση από τις κατασκευές σου καλέ μου φίλε !  Πολύ σ΄ευχαριστώ !

Ολα καλά θα (τα κάνεις να) πάνε !  :)

Το καπάκι "ξάπλωνει" στο ίδιο radius dish που ξάπλωσε και η πλάτη ;

Silvestro:
...μπηκε το νερο στ' αυλακι....  :13:

για το θερμενομενο καλουπι (βεβαια εξαρταται κ τι θελεις να κανεις...) αντε να εχει διαστασεις 55Χ40Χ15 και χωραει παντου αφου το χρησιμοποιησεις, κατω απο ενα παγκο, μεσα στη ντουλαπα, κλπ..

στα δικα σου παλια γκοουμπαρ, τι εβαλες για αποληξη (φαινεται κατι μαυρο σε μια φωτο...);

Ιωσήφ Τορρένς:
Ανόητη η ερώτησή μου . Μόλις τώρα είδα ότι εγραψες για επίπεδο καπάκι flat top

Stergios_lutherie:
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους θερμά για τα καλά σας λόγια!

--- Παράθεση από: ΚαΠα στις Μαρτίου 08, 2021, 09:52:35 μμ ---Εγώ ήθελα να φτιάξω μια 0-45 (κιθάρα της J. Baez). Λόγω κορωνοϊού δεν μπορώ να αγοράσω υλικά για το καλούπι. Και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το ίδιο καλούπι της ρεμπετοκιθάρας που τελειώνω (μεσαίο μοντέλο Απαρτιάν) και να την κάνω με Χ-bracing με ένωση στο 12ο τάστο.  ::)

--- Τέλος παράθεσης ---

Παναγιώτη, περιμένω με έξαψη μια τέτοια κατασκευή!

--- Παράθεση από: steliosguitar στις Μαρτίου 09, 2021, 05:18:10 πμ ---για το θερμενομενο καλουπι (βεβαια εξαρταται κ τι θελεις να κανεις...) αντε να εχει διαστασεις 55Χ40Χ15 και χωραει παντου αφου το χρησιμοποιησεις, κατω απο ενα παγκο, μεσα στη ντουλαπα, κλπ..

στα δικα σου παλια γκοουμπαρ, τι εβαλες για αποληξη (φαινεται κατι μαυρο σε μια φωτο...);

--- Τέλος παράθεσης ---

Στέλιο το εργαστήριο είναι φίσκα. Είμαι αδιόρθωτος παλιατζής και μαζεύω ετερόκλητα υλικά που λίγο-λίγο χρησιμοποιώ αλλά το πράμα έχει παραγίνει! Θα προσπαθήσω να διώξω λίγη σαβούρα μπας και κερδίσω λίγο χώρο.
Παλιά γκοουμπαρ δεν υπάρχουν. Είναι το πρώτο μου.

Γρηγόρης Μαυρακης:
Άλλη μια φανταστική παρουσίαση και κατασκευή.. ωστόσο κι εγώ ενδιαφέρομαι για την απόληξη και προσθήκη στις βέργες του go bar..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση