Κατασκευή > Κατασκευές εγχορδων
Κιθάρα ΟΟ (double O guitar)
Silvestro:
το σχεδιο στη ταστιερα-μαζι με τον εξηλεκτρισμο της, σε προδιαθετουν για... γερες οινοποσιες, συνοδευομενες με τα καταλληλα ασματα {celebrate012}
(η φωτο πανω στη κουζινα εχει φυγει απο μπονιουελ, και εχει παει αριζονα, να παιζει ο κοστουριτσα με την πεστροφα για πενα)
παντως δεν μπορω να κρατηθω, αυτο μου ηλθε στο μυαλο οταν την ειδα την πιτσιρικα
https://www.youtube.com/watch?v=ZytLSW_9Sw8
Λάμπρος Σταυρίδης:
Ἐμένα μ' ἄρεσε τό κόκκινο τσουβαλάκι πού τήν φόρεσες γιά προστασία....πολύ τήν πήγαινε......
moytro:
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!
Μπήκα στο site μετά απο καιρό να διαβάσω λίγο,να χαζέψω λίγο, και μου έχει πέσει το σαγόνι..!! Τί να πρωτο πω..
Μπράβο στο μάστορα! Γειά στα χέρια σου. Πανέμορφα όργανα!! :-* :-* :-*
Popeye:
--- Παράθεση ---Για την #07 λέω να παρουσιαστούν μόνο φωτογραφίες χωρίς λόγια.
--- Τέλος παράθεσης ---
, ΕΤΣΙ! μου τρέξαν σάλια Στέργιο!! Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια διότι ανώτερα δεν υπάρχει. μπυρα
Stergios_lutherie:
--- Παράθεση από: ΚαΠα στις Ιανουαρίου 17, 2025, 11:56:40 μμ ---Αχ! Αυτές οι μιρκούλες που έχουν ΟΟ στο όνομά τους!
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως να το έκανα ΩΩ Παναγιώτη; :dance:
--- Παράθεση από: Silvestro στις Ιανουαρίου 18, 2025, 07:10:45 πμ ---...η φωτο πανω στη κουζινα εχει φυγει απο μπονιουελ, και εχει παει αριζονα, να παιζει ο κοστουριτσα με την πεστροφα για πενα...
--- Τέλος παράθεσης ---
(και) γι αυτό σ' αγαπάμε Στέλιο, για τον σουρεαλισμό σου!
--- Παράθεση από: moytro στις Ιανουαρίου 19, 2025, 08:22:24 μμ ---...Μπράβο στο μάστορα!...
--- Τέλος παράθεσης ---
Σ' ευχαριστώ moytro!
--- Παράθεση από: Popeye στις Ιανουαρίου 23, 2025, 05:17:20 μμ ---ΕΤΣΙ! μου τρέξαν σάλια Στέργιο!! Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια διότι ανώτερα δεν υπάρχει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ Νίκο, Ακρίτα του φόρουμ!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση