Λοιπόν, ήρθε η ώρα να δείξω κι εγώ την πρόοδο μου, βέβαια έχει ανέβει τόσο το επίπεδο στη σελίδα (και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία) που αισθάνομαι σαν να σας δείχνω ζωγραφιές απο παιδάκι δημοτικού... ας είναι όμως

Project1
Είχα μία έμπνευση για φιγούρα με πεταλούδα, φανταζόμουν οτι θα ήταν δύσκολο. Ήταν αρκετά πιό δύσκολο στην πράξη.
Άρχισε να καθαρίζει το καπάκι απο στόκους κλπ...άρχισε να προβάλλει η φιγούρα και εγώ να χαίρομαι που τα πήγα λίγο καλύτερα απο όσο είχα φανταστεί.
Μένει τρίψιμο, χορδιέρα, κλειδιά, καβαλάρη και γομαλάκα...κοντά στην τελική ευθεία!
Project2
Με την εμπειρία απο το σκάψιμο της προηγούμενης φιγούρας έκανα τα σκαψίματα σε αυτό και πήγαν πάρα πολύ καλύτερα. Βέβαια σε αυτό το σκάφος που είχα κάνει πριν χρόνια υπάρχουν μικρά σφαλματα συμμετρίας κι εύχομαι να μην είναι τόσο ορατά.
Εδώ έχουμε δρόμο ακομα... και ένα θέμα στην κλίση μάνικου σκάφους που προσπαθώ να λύσω
Project3
Έκλεισε το σκάφος απο μουριά...και είχα την πολύ κακή ιδέα να βάλω κολάντζα wenge....λύγιζε για μερόνυχτα, με ζέστη και νερό, μερόνυχτα με σφικτήρες και κόπο, με πέθανε για να κάτσει...εν τέλει έκατσε!
Κι εδώ πολύ δρόμο...μα με τα σφάλματα απο τα πρηγούμενα ελπίζω για τα καλύτερα.
ΥΓ- Γιάννη δώσε φιγούρες στο λαό σου!