ήταν όλο το όργανο εξολοκλήρου από έλατο
Φοβάμαι μην κάνω τίποτε λάθη τώρα στην αρχή και αποβούν μοιραία
μακαβερλι καλως ηλθες στη παρεα μας.
εχει αρκετα θεματα απο μπαγλαμαδες, που μπορεις να διαβασεις διαστασεις κλπ, και γενικα προβληματισμους αλλα και αντιμετωπιση αυτων κατα τη διαρκεια της κατασκευης.
μεχρι και εγω τωρα φτιαχνω μπαγλαμα

, που δεν εχω ιδεα καθολου... αλλα μη με παρεις σοβαρα.
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι ν ανοιξεις ενα θεμα στο καταλληλο μερος (π.χ. παρουσιαση κατασκευων ή κατασκευες εγχορδων) με τιτλο π.χ. "κατασκευη μπαγλαμα απο αρχαριο"
και εκει παρουσιαζοντας φωτο και την προοδο της δουλεια σου , βημα βημα θα αντιμετωπιζεις το καθε ειδους θεματακι που μπορει να δημιουργηθει...
για το θεμα των υλικων:
αυτα τα 2 που παραθετω δεν συμβαδιζουν (κατα την γνωμη μου-και χωρις να πολυγνωριζω οπως προειπα) μεταξυ τους. το ελατο δεν ειναι κ το καλυτερο υλικο για πλατη, ομως κανει σουπερ για καπακι. απο πισω πρεπει να βαλεις κατι σκληροτερο, που να αντεχει στα χρονια.
λαθη θα κανεις παντοτε στη κατασκευη, εδω οργανοποιοι με τεραστια πειρα ολο και κατι κανουν... και αυτο πρεπει να το αποδεχτεις , και να αντιμετωπιζεις οτιδηποτε με ψυχραιμια.
τελος, για τα υλικα δεν χρειαζεται να πας πουθενα, υπαρχουν διαφορα σαϊτ πλεον που κανεις την παραγγελια (και τηλεφωνικα...) και στα στελνουν σπιτι σου, εκτος αν θες να το πιασεις, να το "ψηλαφισεις" το ξυλο πριν την αγορα...