Αποστολέας Θέμα: Προβληματισμοί...  (Αναγνώστηκε 1366 φορές)

kafes

• Jr. Member
  • **
Προβληματισμοί...
« στις: Νοεμβρίου 13, 2019, 04:01:07 μμ »
Εγώ προσωπικά προβληματίστηκα για 2 πράγματα: 1 πως γίνεται να κλειδώνονται θέματα και να μη κλειδώνονται άτομα που βρίζουν-προκαλούν  και μάλιστα το έχουν ξανακάνει από ότι διαβάζω,για εμένα δεν έκανε καλά ο Στέλιος γιατί αν κλειδώνεται κάθε θέμα που βρίζει και προκαλεί ο εν λόγω κύριος χάνονται πληροφορίες και μέλη(εκτός και αν το φόρουμ θέλει να έχει περιορισμένα μέλη)παράθετω μια πρόταση του:Εδώ που μπήκες, μας βρήκες, είμαστε ερασιτέχνες και αν μείνεις εγώ θα συνεχίσω να σε κράζω μέχρι να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια η να αλλάξεις τρόπο. :-[
Έτοιμος είναι να επιτεθεί και στο επόμενο ποστ.Το οποίο θα κλειδωθεί και αυτό αν υπερασπιστώ τη δουλειά μου?
2 Δεν πρόλαβα να εξηγήσω τι με οδήγησε σε αυτό το καλούπι και τη χρησιμότητα της κολάντζας.
Ελπίζω να ξανανοίξω θέμα με φωτό και βίντεο και λεπτομέρειες που με οδήγησαν σε αυτη την κατασκευή.
Επίσης το ότι αγόρασα το καπάκι και το έφτιαξα δε σημαίνει ότι κάνω επίδειξη η ότι έχω κάνει τα πάντα με τα απλά καπάκια.
Για εμένα ήταν ένα όνειρο το οποίο το έιχα 4-5 χρόνια και ζορίστηκα για να το αποκτήσω,δυστηχώς για κάποιους έτσι είμαι,είμαι σε διαρκή αναζήτηση και μελέτη που ελπίζω να μη σταματήσει ποτέ :)
Σκέφτηκα να παρατήσω το φόρουμ εδώ και μέρες αλλά δε θα κάνω τη χάρη σε όρισμένα άτομα  :)
Στέλιο κοίτα λίγο τα μνματά μου δε μπορώ να στείλω και έχουν χαθεί τα απέσταλμένα μου
Επίσης να σημειώσω ότι είμαι υπαρκτό πρόσωπο και όχι ρομπότ,έχω γνωρίσει και 2 άτομα από το φόρουμ προσωπικά και έχουν δει τη δουλειά μου
Ευχαριστώ
Χρήστος Καφές (ναι αυτό είναι το επίθετο μου)

Γιάννης Καραβασίλης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: 6
Απ: Προβληματισμοί...
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 13, 2019, 04:31:22 μμ »
Χρήστο σε καλωσορίζω κι από δω. Να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα . Υπάρχουν πάρα πολλοί νοήμονες άνθρωποι εδώ μέσα που παρακολουθούν όλα τα post του φόρουμ και διαμορφώνουν άποψη . Το αν παίρνουν μέρος ή όχι σε μια διένεξη έχει να κάνει και με άλλα πράγματα. Επίσης το να πάρουν το μέρος του ενός ή του άλλου πάλι δεν βοηθάει. Εδώ μέσα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Έχει κάθε καρυδιάς καρύδι... Ο σκοπός όμως είναι ένας. Να προάγεται γνώση , τέχνη, πολιτισμός και αρκετά άλλα. Ο Στέλιος καλά έκανε και το κλείδωσε το θέμα γιατί θα είχες απαντήσει πάλι κι εσύ και μετά ξανά τα ίδια και και και.....Ποιο το νόημα ;;; Όπως σου είπα υπάρχουν και νοήμονες αρκετοί εδώ μέσα και ο καθένας έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματά του. Και σκοπός ΔΕΝ είναι να πούμε όλοι ποιος είχε τελικά δίκιο. Σκοπός είναι να φτιάχνουμε όργανα και να ανταλλάσσουμε απόψεις γνώσεις εμπειρίες κλπ...Η δουλειά σου είναι εκείνη που θα δείξει πράγματα κι όχι το πληκτρολόγιο. Είμαι σίγουρος από τα λίγα που είδα από σένα και τις κατασκευές σου, οτι έχεις να δώσεις κι εσύ με τη σειρά σου σε όλους μας γνώση κι εμπειρίες. Μείνε σ αυτά και θεώρησε το γεγονός λήξαν. Από τον τρόπο γραφής σου φαίνεται οτι το επίπεδο σου, σου επιτρέπει να ξεχωρίζεις πότε η κατάσταση κινδυνεύει να γίνεται φαιδρή. Το φόρουμ έχει ανάγκη ανθρώπους που έχουν να δείξουν και να δώσουν πράγματα. Καλώς ήρθες και πάλι λοιπόν....!!!! Περιμένουμε να δούμε όλοι μας τις δημιουργίες σου και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 13, 2019, 05:39:00 μμ »
το οτι κλειδωθηκε ενα θεμα, δεν σημαινει "φιμωνονται ανθρωποι".

οποιοδηποτε προσβλητικο σχολιο εκατερωθεν , ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ χωρις προειδοποιηση.

σε προετρεψα να ανοιψεις ενα θρεντ, και στο οποιο να μας βαλεις την δουλεια σου, φωτο, βιντεα κλπ., και αναλυτικα οπως αρμοζει σε μια παρουσιαση , ειμαι αυτος, απο εκει, και κανω αυτα κι αυτα τα πραγματα.
να ενταχθεις σιγα-σιγα και ομαλα μεσα στην κοινωνικη μας ομαδα. να σε γνωρισουμε, να μας γνωρισεις.

παρ ολα αυτα, ανοιγεις θρεντ για... προβληματισμους, και... προβληματιζεις τον υποφαινομενο γιατι συνεχίζεις και το κανεις αυτο, προεξοφλωντας πραγματα, και ριχνωντας λαδι αντι νερου στη φωτια.

Θα μεινω εδω, και δεν θα επεκταθω σε.. αλλα πραγματα που με προβληματιζουν.
Στελιος Θεοδωρουδης

τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

kafes

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 13, 2019, 06:53:51 μμ »

σε προετρεψα να ανοιψεις ενα θρεντ, και στο οποιο να μας βαλεις την δουλεια σου, φωτο, βιντεα κλπ., και αναλυτικα οπως αρμοζει σε μια παρουσιαση , ειμαι αυτος, απο εκει, και κανω αυτα κι αυτα τα πραγματα.
να ενταχθεις σιγα-σιγα και ομαλα μεσα στην κοινωνικη μας ομαδα. να σε γνωρισουμε, να μας γνωρισεις.

παρ ολα αυτα, ανοιγεις θρεντ για... προβληματισμους, και... προβληματιζεις τον υποφαινομενο γιατι συνεχίζεις και το κανεις αυτο, προεξοφλωντας πραγματα, και ριχνωντας λαδι αντι νερου στη φωτια.
\
Στελιος Θεοδωρουδης
Λάθος το πήρες ρε συ στέλιο,αν είχα την άποψη ότι με είχες φιμώσει θα στο έλεγα στα ίσια και το ότι δεν φίμωσες κανένα φαίνεται από το ότι δεν έσβησες τα σχόλια :)
Θα ανοίξω ξανά θρέντ και θα ξαναπαρουσιάσω τη δουλειά μου όπως και πήγα να κάνω εξαρχής αλλά τι θα γίνει αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο?
Δεν θα απαντήσω?
Θα αφήσω να μειώνουν τη δουλειά μου και θα λέω ευχαριστώ η θα εξαφανιστώ όπως θα ήθελαν μερικοί?
Και σε ρώτησα με καμία διάθεση αντιπαράθεσης και καμία διάθεση να ρίξω λάδι στη φωτιά.
Εγώ απαντούσα με φωτογραφίες και στοιχεία και εκείνος με έβριζε.
Η θα το κάνω με τον τρόπο του η θα πάρω δρόμο?
Εκτός και αν είναι δικό του το φόρουμ οπότε πάω πάσο,φιλιά και συγνώμη αν σε βάζω σε δουλειά έξτρα
 {celebrate013}
Πάρε και ένα αγαπημένο κομμάτι που μου ήρθε στο μυαλό με όλα αυτα
https://www.youtube.com/watch?v=rDyb_alTkMQ

kafes

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 13, 2019, 06:54:39 μμ »

\
Στελιος Θεοδωρουδης
Λάθος το πήρες ρε συ στέλιο,αν είχα την άποψη ότι με είχες φιμώσει θα στο έλεγα στα ίσια και το ότι δεν φίμωσες κανένα φαίνεται από το ότι δεν έσβησες τα σχόλια :)
Θα ανοίξω ξανά θρέντ και θα ξαναπαρουσιάσω τη δουλειά μου όπως και πήγα να κάνω εξαρχής αλλά τι θα γίνει αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο?
Δεν θα απαντήσω?
Θα αφήσω να μειώνουν τη δουλειά μου και θα λέω ευχαριστώ η θα εξαφανιστώ όπως θα ήθελαν μερικοί?
Και σε ρώτησα με καμία διάθεση αντιπαράθεσης και καμία διάθεση να ρίξω λάδι στη φωτιά.
Εγώ απαντούσα με φωτογραφίες και στοιχεία και εκείνος με έβριζε.
Η θα το κάνω με τον τρόπο του η θα πάρω δρόμο?
Εκτός και αν είναι δικό του το φόρουμ οπότε πάω πάσο,φιλιά και συγνώμη αν σε βάζω σε δουλειά έξτρα
 {celebrate013}
Πάρε και ένα αγαπημένο κομμάτι που μου ήρθε στο μυαλό με όλα αυτα
https://www.youtube.com/watch?v=rDyb_alTkMQ
Δες λίγο και τα μνματα ρε συ έχω θέμα

kafes

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 13, 2019, 07:02:54 μμ »
Χρήστο σε καλωσορίζω κι από δω. Να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα . Υπάρχουν πάρα πολλοί νοήμονες άνθρωποι εδώ μέσα που παρακολουθούν όλα τα post του φόρουμ και διαμορφώνουν άποψη . Το αν παίρνουν μέρος ή όχι σε μια διένεξη έχει να κάνει και με άλλα πράγματα. Επίσης το να πάρουν το μέρος του ενός ή του άλλου πάλι δεν βοηθάει. Εδώ μέσα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Έχει κάθε καρυδιάς καρύδι... Ο σκοπός όμως είναι ένας. Να προάγεται γνώση , τέχνη, πολιτισμός και αρκετά άλλα. Ο Στέλιος καλά έκανε και το κλείδωσε το θέμα γιατί θα είχες απαντήσει πάλι κι εσύ και μετά ξανά τα ίδια και και και.....Ποιο το νόημα ;;; Όπως σου είπα υπάρχουν και νοήμονες αρκετοί εδώ μέσα και ο καθένας έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματά του. Και σκοπός ΔΕΝ είναι να πούμε όλοι ποιος είχε τελικά δίκιο. Σκοπός είναι να φτιάχνουμε όργανα και να ανταλλάσσουμε απόψεις γνώσεις εμπειρίες κλπ...Η δουλειά σου είναι εκείνη που θα δείξει πράγματα κι όχι το πληκτρολόγιο. Είμαι σίγουρος από τα λίγα που είδα από σένα και τις κατασκευές σου, οτι έχεις να δώσεις κι εσύ με τη σειρά σου σε όλους μας γνώση κι εμπειρίες. Μείνε σ αυτά και θεώρησε το γεγονός λήξαν. Από τον τρόπο γραφής σου φαίνεται οτι το επίπεδο σου, σου επιτρέπει να ξεχωρίζεις πότε η κατάσταση κινδυνεύει να γίνεται φαιδρή. Το φόρουμ έχει ανάγκη ανθρώπους που έχουν να δείξουν και να δώσουν πράγματα. Καλώς ήρθες και πάλι λοιπόν....!!!! Περιμένουμε να δούμε όλοι μας τις δημιουργίες σου και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Συμφωνούμε σε όλα εκτός από το ότι θα το συνέχιζα,
Θα έλεγα ότι ήδη έχω ανεβάσει φωτό και από την κατασκευή του σκάφος
και θα σταματούσα έκει :)
Θα μου πεις  ο Στέλιος που να το ξέρει !!! {celebrate000}
Οκ είδωμεν
 {celebrate012}

Tags: