Νασο μου εχει ηδη ξεκαθαριστει αυτο απο τους ορους συμμετοχης στις προυγουμενες εκθεσεις.Εδω για παραδειγμα στο μηνυμα ν12 3) προσπαθει ο Σακκαλης να το εξηγησει.
http://www.luthier.gr/index.php?topic=3534.0Τον λογο τον εχουμε συζητησει πολλες φορες και θεωρω πως ειναι στη σωστη κατευθυνση.
Για αυτο και ο Στελιος βαζει μια καταλυτικη ημερομηνια για υποβολη συμμετοχων.
Σε διαβαζα για μηνες οταν πρωτομπηκα στο φορουμ, να παρουσιαζεις βημα βημα την κατασκευη της 335. Και αργοτερα αλλες κατασκευες με πιο συνοπτικες παρουσιασεις. Να ξερεις οτι αυτη η παρουσιαση οπως και το "καινουργιο μπουζουκι" του Ζαρκαδα, η "ΟΜ" του ΚΑΠΑ, ολες οι παρουσιασεις του Μανου αλλα και καποιες ακομα, ηταν και ειναι σχολειο για αλλους που θελησαν αργοτερα να ασχοληθουν!
Καταλαβαινει κανεις παρακολουθοντας την πορεια σου, πως εχεις προσφερει στο φορουμ.
Εεε φανταζομαι πως αν τελευταια στιγμη φερεις ενα οργανο, δεν θα σου πει κανενας οχι.
Η ολη διαδικασια αλλαξε και γινεται με αυτον τον τροπο για αλλους λογους, που εχουμε συζητησει αρκετες φορες.
Ασε που στην ενοτητα που ανοιγει καθε χρονο ο Στελιος για να παρουσιαστουν τα οργανα που θα λαβουν μερος στην εκθεση, δεν λεει πουθενα πως πρεπει να ειναι ολοκληρωμενα. Μπορουν να παρουσιαστουν σε αρχικο σταδιο και μεσα εκει να γινει η παρουσιαση τους μεχρι την εκθεση.
Τωρα αν μετα την ληξη της προθεσμιας ξεκινησει καποιος οργανο και προλαβει στις δεκα μερες που θα μενουν μεχρι την εκθεση να το ολοκληρωσει... ε θα πιστω και εγω ο απιστος πως γινονται θαυματα!
Να το βαλουμε και στην αφισα, να ερθει λαοθαλασσα για προσκηνημα, και εγω στην πορτα να τους πουλαω κομποσκινια!
Αλλα... ξεχασα. Στην εκθεση απαγορευεται η πωληση.......