Για να μην μπερδεύεσαι φίλε μου θα σου πω την άποψη μου μέσα από τις δικές μου κατασκευές. Η όποια κλίση δίνεται στο μανίκι είναι στην ένωση του σκάφους . Ανάλογα με την κλίμακα που έχεις αποφασίσει θα είναι και λίγο διαφορετική η κλίση. Είναι πάρα πολλές οι παράμετροι που επηρεάζουν τον ήχο αυτή την συγκεκριμένη στιγμή που αποφασίζεις ύψος καβαλάρη , καπάκι, πάχος ταστιέρας, κλίση μάνικου...κλπ. Αυτά δεν πρόκειται να εξηγηθούν εύκολα , ειδικότερα από κάποιον σαν εμένα που ακόμη δεν έχει την εμπειρία των πολλών κατασκευών και που ακόμη δεν έχω κατανοήσει και εξηγήσει αυτά που κάνω. Βλέπω το αποτέλεσμα...το ακούω...και προχωράω. Στα βασικά όμως (τουλάχιστον για μένα) που έχουν να κάνουν με την σταθερότητα του μανικιού και το πόσο ευκολόπαιχτο θα είναι το όργανο έχω καταλήξει. Η σωστή κλίση από την αρχή σε σχέση με τον καβαλάρη θα σου δώσει το εύκολο παίξιμο στο όργανό σου και πόσο μαλακό θα είναι...Μικροδιορθώσεις σχετικά με το σωστό action θα δώσεις αργότερα στην ταστιέρα σου αν χρειαστεί κάπου εκεί στο 12ο τάστο και ψηλότερα θα έλεγα εγώ προς τον μικρό καβαλάρη (πιθανότατα αυτό εννοεί κάποιος φίλος όταν λέει ότι είδε οργανοποιό να τρώει την ταστιέρα από το 12ο dot...!!!, στην παράθεση που έβαλες ). Μέτρα λοιπόν σωστά πρώτα...και δώσε την κλίση σου στο μανίκι από τον τάκο.