το συγκεκριμενο ηταν ετοιμο-κολλημενο.
εχω κανει σαντουιτς 2 πολυ παλαιοτερα, απο τις πρωτες μου, (δεν ειχα κανει καν εγγραφη στο φορουμ-δεν εχω ουτε μια φωτο δυστηχως...)
με την 1η να ειναι τελειως αποτυχια (σε ολα της) και την 2 να ειναι μια συμπαθητικη-τιποτε παραπανω, και ετσι το εγκατελειψα το προτζεκτ σαντουιτσ.
δεν εβαλα κενο αερος, αλλα με πιεση, ελατο πολυ λεπτο-χονεϊ-ελατο πολυ λεπτο.
και τις 2 ετσι τις εφτιαξα, βαζοντας ενα φυλλο (ξυλινη πλακα) απο πανω με βαρος κατι μπιτονακια νερου.
κατι η ταλαιπωρια-δυσκολια της κατασκευης, κατι το κοστοβορο, (βλ.2 καπακια, χονεϊ, κολλα...) κατι η οχι επιτυχια, ηλθε η εγκαταλειψη αλλα τωρα ειναι (ισως) μια ευκαιρια να παρω το αιμα μου πισω!

Ο Κ.Βασιλης εχει μονον στη κρισημη ηχητικη περιοχη πλεγμα, στο απερμπουτ-περιμετρικα στο λοουερμπουτ-και στον καβαλαρη- παταει ενα τριτο φυλλο ξυλου.
μια κιθαρα του που ακουσα στο φεστιβαλ φαληρου, (ηταν ο επισημος καλεσμενος του φεστιβαλ*, οπου δωροθετησε και το 1ο βραβειο του διαγωνισμου) εμεινα πολυ-πολυ ενθουσιασμενος.
το συγκεκριμενο καπακι ειχε τελικο βαρος (με κομμενη την τρυπα, βαλμενη ροζετα) στα 98 γρ.
με τα καμαρια εφτασε στα 155, (το οποιο ειναι πολυ ελαφρυ σε σχεση με ενα "κανονικο")
*δεν γραφω και για τα φεστιβαλ, δεν εχω χρονο...
αν μπορει κανενας σαλονικιος να παει αυριο στου φωτη να ακουσει τον διαγωνισμο συνθεσης, εχει προκριθει το κομματι ενος φιλου μου...