Καλά, έχετε ξεφύγει!! Τι είναι αυτά ρε παιδιά, χίλια μπράβο! Απ' οτι θυμάμαι, χρεώνουν κάτι 100+ σε luthier-ο-μάγαζα...!
Μάνο, νομίζω στα 10 μέτρα ακτίνας, τα 1-2 χιλιοστά,άντε 3-4 που έχουν πάχος τα γυαλόχαρτα, μπορούμε να τα πούμε και αμελητέα, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.
Να βάλω κ γω το λιθαράκι μου όσον αφορά το κόλλημα-ξεκόλλημα των γυαλόχαρτων?
Εγώ γενικά αποφεύγω τις ταινίες διπλής όψης γιατί καταρχήν έχουν έναν (μικρό) τζόγο, κατά δεύτερον οι καλές (3μ) στοιχίζουν και κατά τρίτον και βασικότερο(ν) όπως πολύ σωστά λέει ο Στέργιος μας αναγκάζουν να μιλήσουμε βαριά γαλλικά κατά το ξεκόλημα.
Δεν είναι δική μου εφεύρεση, το κάνει ο Βen από το crimson guitars στο youtube:
Χαρτοταινία στη μία πλευρά, χαρτοταινία στην άλλη πλευρά και κόλα κυανακρυλική (logo) στη μια από τις δύο πλευρές. Ευθυγράμμιση των δυο χαρτοταινιών, πίεση, αναμονή δευτερολέπτων (υπάρχει και glue accelerator για τους βιαστικούς - επιταγχύνει) και έχουμε μια diy διπλής όψης που δε μασάει μία, κολλάει πολύ πιο γερά, ξεκολάει πανεύκολα (σαν να ξεκολάς χαρτοταινία) και το κυριότερο, σχεδόν τσάμπα.
Έτσι κολλάω και γυαλόχαρτο σε τάκο για την καμπύλωση ταστιέρας, δε βλέπω λόγο να μην κάνει και στο radius disk.