Καλημέρα Μάνο !
Τρόμαξα λιγάκι στην αρχή γιατί οι φωτό μου θύμισαν αξονική τομογραφία εγκεφάλου

. Μετά κατάλαβα ότι έγιναν έτσι για να δούμε όσο πιο καλά γίνεται την αντιπαραβολή σχεδίου και εφαρμογής , οπότε χαίρομαι για αυτή την οπτική ειλικρινή σου διάθεση.
Για τις κοκκινισμένες περιοχές που δείχνουν να "φουσκώνουν" οι ντούγιες.
Στο σκάφος σου, αν κρίνεις ότι χρειάζεται , είμαι βέβαιος ότι με λίγο με τη ξύστρα , λίγο με το γυαλόχαρτο θα τις στρώσεις και θα φαίνονται μια χαρά. Στο καλούπι σου υποθέτω θέλει λιγο - λίγο να φαγωθεί και να δοκιμάζεις την "σωστή" καμπυλότητα με λεπτές - λεπτές πρόχειρες ντούγιες από ξυλο ή από χαρτονι. Μπορείς να το ελέγχεις και με τη όραση και με την αφή ( εγώ ας πούμε αρκετές φορές "βλέπω" καλύτερα με τα ακροδάχτυλα παρά με τα μάτια )
Για την εκτροπή της ντουγομάνας
Εντάξει ξέφυγε . " Προσοχή στη ντουγομάνα " Θέλει καλή σταθεροποίηση σε όλο το μήκος της από τη μία πλευρά , πριν προσαρμόσουμε και κολλήσουμε το πρώτο της "παιδί " από την άλλη . ( Ισως γι αυτό το λόγο ο Ζαρκ καμακώνει τη μάνα με μια ή και δυο πινέζες επάνω στον άξονα συμμετρίας της ) . Παρατηρώντας όμως από μπροστά το σκάφος σου ,
αν βλέπω καλά νομίζω ότι κάτω στη βάση στα πλαϊνά φαίνεται σωστό - συμμετρικό, οπότε είσαι άρχοντας !