Αποστολέας Θέμα: 7ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας του www.luthier.gr, 2-3 Ιουνίου 2018  (Αναγνώστηκε 46027 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
και το CNN  να ερθει εγω κραταω το λογο μου.Να ακουσω ομως τον μπαγλαμαδακο να λαλησει.................................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

letasos

• Sr. Member
Τελικα , ρε παιδια , υπαρχει καμια αντιπροσωπεια ημων των υπερβορειων στο φεστιβαλ ή θα παρακολουθησουμε ανταποκρισεις μονο μεσω της μικρης οθονης ; ...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
εσεις οι βορειοι δεν ξεκουνιεστε μου φαινεται.....................αντε καντε σα δω.Και που ξερεις του χρονου να το κανουμε πανω σε σας .4 ΩΡΕς ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η αΘΗΝΑ

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Κανονίστε εσείς για επάνω και εγώ έρχομαι.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα τσιπουράκια πίνονται πιο γλυκά από Βόλο και πάνω λόγω κλίματος.

Πρέπει όμως κάποιος από εσάς να αναλάβει τη διοργάνωση.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

letasos

• Sr. Member
Κωστα , Δημητρη , το να γινει κατι εδω πανω δεν το βλεπω , γιατι παρ'ολες τις κατα καιρους εκλησεις για καμια μεζεδοσυναντηση απο τους παροικουντες ουκ ελαβον ουδεμιαν αποκρηση . Κι αν τα μεγαλα κεφάλαια και τα πιο παλια μελη ( Μανος , Νικολας , songles , vasvas ... ) δεν κουνιουνται , τι να κανουμε εμεις οι αθερινες του γλυκου νερου , προσφατως βαφτισθεντες με ολιγους μπαγλαμαδαι . Γιαυτο ελεγα μην κατεβει κανεις σια κατ'  και γλυκαθει και ερθει ορεξατος και ...
Κατα τα αλλα για τσιπουρακια , κρασακι , μεζεδια , αν σας φερει προς τα μερη μας ο δρομος σας μπουγιουρουμ [ ακομα το κραταω του Ιωσηφ , που ανεβηκε Σαλλονικη ( <-- αυτη ειναι η σωστη γραφη ) και μας επροσπερασε ... ]
Ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην εκθεση . Αναμενομεν εικοναι και ανταποκρησεις δια να ζηλεψομεν !!!...

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 8
......ουκ ελαβον ουδεμιαν αποκρηση ..................προσφατως βαφτισθεντες με ολιγους μπαγλαμαδαι ....................Αναμενομεν εικοναι και ανταποκρησεις δια να ζηλεψομεν !!!...

Ρέ σύ Τάσο , μήπως διάβαζες παλιά τόν Μέντη Μποσταντζόγλου ;

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
Ο κουμαντδόρος μας ο Μητσάρας έχει δίκιο μια συνάντηση κάπου στην μέση κάτι σαν ετήσια μάζωξη να μαζευτούμε ρεφενε η "βετζίνες" τοσα αυτοκίνητα όσα να χωραμε μεσημεράκι, φαγητό, κουβέντα για το όμορφο χόμπι μας, και απογευματάκι με την δροσιά πισω, για σκεφτείτε το, όσο για την διοργάνωση κανονίζεται, εύκολο είναι.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
εεεε.... καπου στη μεση.....  {music017}

ΣΤΟ ΒΟΛΟ !!!! που αλλου...  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δυστυχως Κυριακη δε θα μπορεσω να ερθω. "Προεκυψε" μια κοινωνικη υποχρεωση (πολυ δυσαρεστη) εκτός Αττικης

Φερτε κανενα οργανακι να παρω ματι το Σαββατο....
  8)
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

john 2004

• Hero Member
Μαλλον θα την γραψω και εγω για πρωτη φορα την απουσια μου. Σαββατο δουλευω  απο οτι  φαινεται, και μαλλον και κυριακη.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Μαλλον θα την γραψω και εγω για πρωτη φορα την απουσια μου. Σαββατο δουλευω  απο οτι  φαινεται, και μαλλον και κυριακη.

τωρα θα σου ελεγα οτι να πα να σκυλογα............... αλλα εχε χαρη που η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει

Ιωσήφ Τορρένς

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: Λίγα πράματα
  • Περιοχή: Αθήνα Κυψέλη

τωρα θα σου ελεγα οτι να πα να σκυλογα............... αλλα εχε χαρη που η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει

Μεγάλο σπάσιμο   >:(   Ενας λόγος παραπάνω για να κάνουμε ό,τι καλύτερο με το οπτικο-ακουστικό υλικό της έκθεσης ...
Τίποτα δεν ισιώνει από μόνο του ... θέλει πολλή δουλειά ...
Να είστε όλοι καλά ! ... για να ισιώνετε τα "στραβά " ...

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
Κανονικά πρέπει να έχουμε όλη την έκθεση σε live streaming που θα πάει θα γίνει κάποτε και αυτό ;)

Θα φέρει κανείς ηλεκτρικό όργανο το Σάββατο για το καθιερωμένο jam με τους ενισχυτές???
Στείλτε pm να οργανωθούμε ;D

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Νασο αυτο με το live streaming συζητηθηκε αλλα δεν εκατσε. Το αφησαμε για την επομενη. Μην τα κανουμε ολα με τη μια.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Καλησπέρα,
Έφτασε κι η ώρα μας.  Μια τελευταία ενημέρωση για το Σαββατοκύριακο λοιπόν.
Αύριο Σάββατο:
Όσοι δηλώσαν εθελοντές, μαζί με τους διοργανωτές προσέρχονται στις 09:00. Κερνάμε πρωινό καφέ (χωρίς την Μενεγάκη δυστυχώς) και στήνουμε τον χώρο για τις εκδηλώσεις της ημέρας.
Ο χώρος ανοίγει για το κοινό στις 10:30 με την ομιλία του Χρήστου Σπουρδαλάκη.
Οι μουσικές εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 13:30.  Όσοι έχουν δηλώσει να παιχτούν τα όργανα τους μπορούν να έρθουν κατά τις 13:00. Μετά τις 16:00 όπου και θα έχουν τελειώσει οι μουσικές εκδηλώσεις τζαμάρουμε ελευθέρως με ότι όργανα έχουμε διαθέσιμα. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει κάποιο όργανο επιπλέον για να παίξουμε όλοι παρέα ασχέτως αν είναι για την έκθεση ή όχι. Θα πιούμε τα κρασιά μας στον ίδιο χώρο (όποιος θέλει μπορεί να φέρει τα αλκοολούχα του για μετά τις 16:00). Ο χώρος μας διατίθεται έως και τις 20:00.
Όσοι εκθέτες το επιθυμούν μπορούν να φέρουν τα όργανα και να τα στήσουν από το Σάββατο (μετά το τέλος των εκδηλώσεων) στα σημεία που θα του υποδειχθούν από τους διοργανωτές.
Κυριακή:
Οι εκθέτες προέσερχονται από τις 09:30 ώς τις 10:00 στο χώρο της έκθεσης για να στήσουν τα όργανα (πάντα στις θέσεις που θα τους υποδειχθούν από τους διοργανωτές και βάσει του σχετικού διαγράμματος). Το απόγευμα γύρω στις 15:00 θα γίνει και η κλήρωση με τα δώρα των χορηγών.

Ο χώρος ανοίγει για το κοινό στις 10:30. Στις 16:00 λήγει η έκθεση, μαζεύουμε τα όργανα, τακτοποιούμε τον χώρο και δίνουμε ραντεβού για το επόμενο αντάμωμα.

Γενικοί κανόνες:
Σεβόμαστε τον χώρο που μας φιλοξενεί και δεν τρώμε, δεν φέρνουμε φαγητά μες την αίθουσα, δεν καπνίζουμε εντός και μαζεύουμε ότι σκουπίδια κάναμε.  Ειδικά για τους καπνιστές θα στηθεί κατάσταση στους εξωτερικούς χώρους.
 Τα λέμε αύριο και από κοντά.
Ευχές για ένα ωραίο αντάμωμα ξανά.

Δημήτρης Σ.

Πασχάλης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Σημύδα, Δρυς
Λαμπρή Επιτυχία σας εύχομαι κι εφέτος (αν κι ευχές με σας δεν χρειάζοται).
Να μας κρατάτε ενήμερους!
Ο έξυπνος, μαθαίνει από τα λάθη του
Ο σοφός, από τα λάθη των άλλων
Ο βλάκας, ποτέ...

Tags: