Αποστολέας Θέμα: 7ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας του www.luthier.gr, 2-3 Ιουνίου 2018  (Αναγνώστηκε 47056 φορές)

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #93
  • Περιοχή: Ελληνικό
θα εκθεσουν ολοι την κυριακη

το σαββατο θα ειναι η ομιλια και λιγες μουσικες εκδηλωσεις-δεν υπαρχει εκθεση-αλλα οσοι θελουν να ακουστουν τα οργανα τους, να στειλουν π.μ. στους διοργανωτες, γιατι οι μουσικοι δεν τα παιζουν και ολα τα οργανα και πρεπει να βρεθει καποιος να το παιξει. το εχω γραψει 2-3 φορες κ αλλες τοσες ο δημητρης.

αν εχω φτιαξει ενα κλαρινετο λοιπον και θελω να ακουστει το σαββατο, θα στειλω π.μ. στους διοργανωτες, θα ψαξουν εκεινοι μουσικο να τον ενταξουν στην εκδηλωση, αν δεν βρουν θα με ενημερωσουν μηπως βρω εγω, και αν βρεθει θα ακουστουν και 2-3 κομματια, αν οχι τοτε μονο την κυριακη θα το φερω το οργανο στην εκθεση.

ευχαριστουμε για την επισημανση του τηλεφωνου.
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Καλημέρα σε όλους.
Οι συμμετοχές στην έκθεση κλείσανε. Φτάσαμε τελικά σε 25 συμμετοχές με 70 όργανα συνολικά (δείτε σχετική λίστα)
Παρόλο που είχαμε κάποιες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής φτάσαμε σε ένα καλό αριθμό συμμετοχών.
Αν κάποιος τελικά δεν μπορέσει να έρθει παρακαλούμε να ενημερώσει το συντομότερο δυνατό για την σωστή διευθέτηση του χώρου.
Καθώς πλησιάζουν οι μέρες θα δώσουμε και χωροταξικό διάγραμμα εκθετών καθώς και περισσότερες οδηγίες

Σχετικά με την ομιλία το βασικό θέμα θα είναι το ταπ τιούνινγκ.

Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

George45

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: ολα!!
  • Αριθμός κατασκευών: MIA
Δημητρη τον γιορικα τον εχεις βαλει δυο φορες στην λιστα !!!!!

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Καλησπερα.
Μου εχει δωσει μπονους μαλλον!! ;D

Ευχαριστω. Θα το διορθωσω και θα το ξανανεβασω.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Γιώργος Γεωργίου

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 2
Πολυ ωραια πραγματα. Θα τα πουμε την κυριακη το πρωι. Σαββατο προηγειτε  το Ραλλυ Ακροπολις  αρωστια χρονων  30 + {celebrate002}

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Πολυ ωραια πραγματα. Θα τα πουμε την κυριακη το πρωι. Σαββατο προηγειτε  το Ραλλυ Ακροπολις  αρωστια χρονων  30 + {celebrate002}

κι εγω εχω τρελα με τα Rally αλλα πλεον δεν εχει θεμα καλο.Η υπερειδικη ισως και να αξιζει ομως.Καλα να περασεις και την Κυριακη να μου τα πεις κι εμενα..................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Καλημέρα.
Συνημμένη η τελική και διορθωμένη λίστα συμμετοχών
24 εκθέτες - 67 όργανα
Δημήτρης Σ.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
ρε σεις ..................................σε ποιον ειχα πει οτι αν παιξει αυτο το οργανο εγω θα ερθω εκθεση με φουστα?Τι εγινε τελικα? Απαντηστε μου να ξερω τι θα κανω.......................

KOSTAS7

• Hero Member
ρε σεις ..................................σε ποιον ειχα πει οτι αν παιξει αυτο το οργανο εγω θα ερθω εκθεση με φουστα?Τι εγινε τελικα? Απαντηστε μου να ξερω τι θα κανω.......................
να έχεις μαζί σου μια για κάθε ενδεχόμενο!!!

Νικηφορος

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλιό σαν το κρασί
  • Αριθμός κατασκευών: 8
Νομιζω ητανε σε ενα του Ιωσηφ... ισως στο κοκκορακι...
Θα το ψαξω μετα...μη χασουμε τετοια ευκαιρια!!! {celebrate010}
And did they get you to trade,
hot ashes for trees, hot air for a cool breeze
cold comfort for change
did you exchange
a walk on part in a war, for a lead role in a cage

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Κώστα αν είναι το κοκκόρι φτηνά τη γλίτωσες. Δεν θα κατέβει ο Ιωσήφ.
Τώρα αν βέβαια έχει χιούμορ ο Ιωσήφ προτίθεμαι να περάσω να το πάρω και να το φέρω εγώ στην έκθεση (μη χάσουμε το θέαμα ;) )

Δημήτρης Σ.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Ο αντρας ο Αρσενικος ρε κραταει το λογο του οτι κι αν γινει.Σας προκαλω λοιπον .............................

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
Προτίμηση σε χρωματάκι....
Ο αντρας ο Αρσενικος ρε κραταει το λογο του οτι κι αν γινει.Σας προκαλω λοιπον .............................

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Προτίμηση σε χρωματάκι....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΒΡΗΚΑΝΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΩΛΩΣΕΙ.............................

ΚαΠα

• Hero Member
Τα κανάλια θα τα φωνάξουμε;  {celebrate005}
Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

Tags: