Γεια σας φίλοι μου,. Προχθές μου έφερε ενας φίλος ένα οργανακι για λογαριασμό κάποιου άλλου.... Το όργανο το αγόρασε από κάποιον για να μάθει.. το όργανο δεν είναι τις σειράς...... Κάποιος το έχει φτιάξει γιατί έχει αρκετές ατέλειες που δείχνουν ότι το έκανε χέρι πρωτάρη.... Και εγώ πρωτάρης είμαι αλλά κάποια πράγματα τα προσέχω. Να σας δείξω και μερικές φώτο. (Προς θεού δεν θέλω να θίξω κάποιον πρωτάρη). Αλλά όταν το κάνεις για να πουλάς κάντο τουλάχιστον όσο πιο καλά μπωρεις...
. Τα καμάρια είναι όλα τρίγωνα.......
. Η ενίσχυση του σκάφους φτάνει μέχρι την μέση....
. Τα καμάρια. ΟΛΑ. Είναι στον αέρααα.
[ Invalid Attachment ]
[ Invalid Attachment ] . Και η ενίσχυση του καπακιού είναι όπως την κόλλησε. 2,5mm περίπου. Και νομίζω ότι είναι ανάποδα βαλμενη (κόντρα στα νερά του καπακιού)
Επίσης για ενίσχυση τις τρύπας έχει δύο κομμάτια έλατο όπως αυτό τις φωτόγραφιας του καπακιού.
Το όργανο βγάζει ήχο αλλά είναι μουντό και αφήνει μια περίεργη ουρά,.
Τα κόκκαλα έχουν κάτι χαρακιές οι οποίες όλη η χορδή είναι κρυμμένη μέσα....
Το μανίκι είναι ελαφρός σκεβρωμενω..(αλλά με αλλαγή τάστα θα έρθει.
Τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι ότι το χέρι δεν χωράει μέσα από την τρύπα, ίσα ίσα τρυβω τα καμάρια.... Δεν ξέρω τι θα κάνω με την ενίσχυση του καπακιού στην ένωση των δύο καματιων.
Και με τα καμάρια που είναι στον αέρα.... Άμα έχετε καμία ιδέα (καλοδεχούμενη) πλιν το να βγάλω το καπάκι... Ευχαριστώ.