τι κανς Γιααν
κουκια σπερνω
βρε τι κανς σε ρωταω
εδω τα ειχα και περσι αλλα δεν φυτρωσαν!
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να δίνεις λανθασμένες πληροφορίες
Αφου δεν υπαρχει η γνωση γιατι τρεχετε απεγνωσμενα για απαντησεις
τι σκοπο εξυπερετει?
και συνεχιζουμε κανονικοτατα!
Γιατι οπως καταλαβατε κυριε Κωστα, ουτε το δικο σας μηνυμα διαβασαν.
Εμενα παντος αν μου εγραφαν ενα τετοιο μηνυμα και ημουν επαγγελματιας με τετοια εργαλεια, δυο περιπτωσεις υπαρχουν. Η θα το γνωριζα πολυ καλα και θα με προσβαλε το παραπανω μηνυμα η αν δεν το γνωριζα καλα........... θα προβληματιζομουν.
Αλεξανδρε δεν εχεις κανει το πιο απλο πραγμα ακομα. Παιδια εχω μια κορδελα Μαρκα με καψες μοντελο 35624563. Υπαρχει καποιο μελος να εχει την ΙΔΙΑ να μου πει πως ειναι οι οδηγοι της? Και αν δεν μπορεσει καποιος να σε βοηθησει στα σιγουρα, να κανεις μια απλη αναζητηση στο διαδυκτιο και να δεις ποιο μαγαζι εχει την εν λογο κορδελα με φυσικη παρουσια, και να πας απο εκει να την δεις απο κοντα ο ιδιος. Το ξαναγραφω γιατι τωρα τελευταια δεν τα προσεχουμε ολα, απο κοντα οχι απο το τηλεφωνο, γιατι ο υπαλληλος του μαγαζιου δεν ειναι απαραιτητα εξειδικευμενος.
Αν θες τη γνωμη μου, νομιζω οτι πρεπει το πλαστικο να ειναι ελευθερο να ακολουθει την κορδελα, και απλα με το ορειχαλκινο βιδακι το πρεσαρεις πανω της ισα να ακουμπα και μετα σφιγγεις το κοντρα απο πισω. Το απεναντι πιθανον να εχει πιασει βρωμα και να νομιζεις οτι ειναι κολλημενο, γιατι ποτε δεν ηταν στη σωστη θεση για το λογο που το εβαλε εκει ο κατασκευαστης. Στην ουσια ηταν λιγο τεμπελικο!
ολα αυτα χωρις να μας εχεις πει ακομα μαρκα και μοντελο, αρα στον αερα.......