Αποστολέας Θέμα: 6η Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας, 11 Ιουνίου 2017  (Αναγνώστηκε 27269 φορές)

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την 6η Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας που διοργανώνει το φόρουμ μας και θα διεξαχθεί στον εκθεσιακό χώρο The Box Athens (Δορυλαίου 12, Πλ. Μαβίλη, Αθήνα, +30 210 646378, http://www.thebox-athens.org/). Όρους συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω στα επισυνναπτόμενα αρχεία.
Άντε να βλέπω δήλωση συμμετοχών.
Αργήσαμε φέτος και ο χρόνος λίγος μέχρι την έκθεση. Ανεβάστε και την αφίσα μας όπου μπορείτε.
Παραδοσιακά την προηγούμενη μέρα (Σάββατο μεσημέρι) ανταμώνουμε στον έλατο για κρασί και να παίξουμε (John 2004 - θα αναλάβεις να κλείσεις;).
Καλήν αντάμωση και καλή επιτυχία και φέτος.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2017, 09:40:47 πμ από steliosguitar »
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
Απ: 6η έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας 11 Ιουνίου 2017
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 10, 2017, 07:02:48 πμ »
Συμμετοχη νο 1..... Για τον ελατο.  :)

Μπραβο. Αντε αυτοι που δε τεμπελιαζαν το χειμωνα.....
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 10, 2017, 09:50:31 πμ »
2ος για τον Έλατο
Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και η κατσίκα ;)
Έχω κάποιες υποχρεώσεις τη μέρα εκείνη να παρευρεθώ σε τόπο όχι μακρυά από το χώρο της έκθεσης οπότε με βλέπω να έρθω για καφέ ;D

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #93
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 10, 2017, 12:04:45 μμ »
-Καλη επιτυχια να εχει (και φετο) η εκθεση μας, που με τοση αγαπη κινειται ολα αυτα τα χρονια απο τα δραστηρια μελη της κοινοτητας μας.

-Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Μανο μας που μας εφτιαξε (και παλι) μια υπεροχη αφισα.

-Επισης ενα ευχαριστω για τους χορηγους μας, τον σοφιανο http://www.sofianos.net που μας εχει στηριξει τοσα χρονια, και μπηκε και ο παντελακος http://panwood1955.gr/?q=el (ξυλεια). Αποφασιστηκε να γινεται ενα ροτεϊσον στους χορηγους, οπου καθε χρονο θα εναλλάσσονται, για να ειναι (οσο γινεται περισσοτεροι) ενθεν και ενθεν (χορηγοι-χορηγουμενοι) ευχαριστημενοι.

-Ενα προκαταβολικο "ευχαριστουμε", στους εκθετες, οπου με το ηθος τους, την συνεπεια στους λιγους κανονες που βαλαμε, και τα ομορφα οργανα τους θα πλαισιωσουν και την φετινη γιορτη μας.

καλο ανταμωμα

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2017, 08:00:00 μμ από steliosguitar »
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

letasos

• Sr. Member
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 10, 2017, 01:10:15 μμ »
Να χαρω εγω νιατα !!...  Πως φαινεται , οτι τα πιο πολλα μελη ( και οι διοργανωτες ) ειναι σε μικρη σχετικα υλικια ( ή ειναι μεγαλοπαντρεμενοι - συμφωνα με τα παραδοσιακα πρωτυπα : ο αντρας πρεπει να εχει παρελθον !!... {celebrate018} ) και εχουν μικρα παιδια ....  Η παραπανω ημερομηνια ειναι δυσκολη για οσους εχουν παιδια που δινουν πανελληνιες ( ακριβως στην μεση διεξαγωγης τους : 7/6 - 14/6 ) . Ειναι προβληματικη και για τους εκπαιδευτικους που οι περισοτεροι με τον ενα η αλλον τροπο ειναι εμπλεκομενοι μ'αυτες , και επιπλεον δεν ειναι κατοικοι του Αστεως . Και οι φοιτητες θα εχουν σχετικο προβλημα ( εξεταστικη 1 - 30 Ιουνιου ) . Φευ !!! , ανηκω και εις τας τρεις ως ανω κατηγορίες . Και ποσο θα ηθελα να γνωρισω πολλα απο τα μελη και να δω απο κοντα κατασκευες και να πιουμε κι ενα κρασακι ..... :'( :'( :'(....
Απο καρδιας ευχομαι καλη επιτυχια στην εκθεση και περιμενουμε οι "αδυνατουντες"  μια οσο το δυνατον πιο αναλυτκη καλυψη .
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2017, 01:49:24 μμ από letasos »

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 10, 2017, 01:40:39 μμ »
Πάμε δυνατά για ακόμη μια χρονιά για να εχει την επιτυχία που της αξίζει η Εκθεσή μας!!!
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα στον Μάνο για την δημιουργία της αφίσας μας, στους χορηγούς μας που μας στηρίζουν  σε αυτή την προσπάθει και φυσικά σε όλους όσους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες...

Καλή επιτυχία!!!

Ιωσήφ Τορρένς

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: Λίγα πράματα
  • Περιοχή: Αθήνα Κυψέλη
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 10, 2017, 07:43:00 μμ »

Αγαπητοί φίλοι, αυτός ο όρος για δοκιμή των οργάνων από τους επισκέπτες σε διαφορετικό χώρο από την εκθεσιακή αίθουσα και με τη συγκατάθεση του εκθέτη ...

... φοβάμαι ότι θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα (θόρυβος) που θέλουμε να λύσει.

Γιατί καλά άμα είναι ο επισκέπτης φίλος ή έστω γνωστός .Ας πούμε είναι δικός σου άνθρωπος , τον εμπιστεύεσαι. Εδώ όμως ήδη γεννιέται  ένα θεματάκι . Αφήνεις το φίλο σου

μόνο του , ή παρατάς τυχόν άλλα εκθέματά σου και πηγαίνεις παρέα μαζί του για να σου πεί και να του πείς όπως ίσως (και δικαιολογημένα) θα ήθελες να γίνει .

Στον άγνωστο πάλι που ζαχαρώνει ... δεν είναι τόσο εύκολο και απλό, ούτε και τόσο ευγενικό να του αρνηθείς . Παίρνει λοιπόν το οργανάκι που του γυάλισε και πάει το χαρεί

στον prive χώρο , στο πατάρι ....

Γράφω τις επιφυλάξεις μου γιατί  στην προηγούμενη έκθεση είδα κάποια όργανα, τόσο άψογα, που δεν τόλμησα ουτε να τα χαϊδέψω και με την παρουσία του εκθέτη.

Συγνώμη , αλλά νομίζω ότι αυτός ό όρος , στην πράξη δεν θα περπατήσει . Μάλλον θα αυτοκαταργηθεί, γιατί είναι προτιμότερη "μια χάβρα Ιουδαίων" αλλά ό,τι γίνεται

να γίνεται μπροστά στα μάτια μας κι ας υποφέρει λίγο η ακοή μας.

Η αφεντιά μου, ως γνωστόν, απέχει πολυυυυυυυυυυύ μακριά από την τελειότητα . Αν τα καταφέρω θα έχω δυο ψευτοτζουράδες παρέα.

Καλή αντάμωση !

Τίποτα δεν ισιώνει από μόνο του ... θέλει πολλή δουλειά ...
Να είστε όλοι καλά ! ... για να ισιώνετε τα "στραβά " ...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 10, 2017, 09:34:53 μμ »
Παρον κι εγω.Με το καλο να ανταμωσουμε και φετος. Μεσα και για  τον Ελατο , για τον κεδρο , αλλα και για τον εβενο αμα γουσταρετε. Αυτο με το παταρακι και τις δοκιμες δε μ αρεσε καθολου. Εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω ανθρωπο ν ακουμπησει.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #93
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 11, 2017, 08:56:15 πμ »
-Ειναι προβληματικη και για τους εκπαιδευτικους
-δεν ειναι κατοικοι του Αστεως
-Και οι φοιτητες
-να πιουμε κι ενα κρασακι
-οσο το δυνατον πιο αναλυτκη καλυψη

μεσιε τασό (ειδες ο τονος; α ρε πως το μιλαω το γαλλικο...  {celebrate015})

στα θεματα που αναφερθηκες για την ημερομηνια, η αλλη ημερομηνια συνεπιπτε με μια αλλη εκθεση οργανοποιιας που ανακοινωθηκε αρκετα πιο πριν, και κατοπιν αυτου, ειναι "καπως" να γινοτανε την ιδια μερα.
...κοινως "μας προλαβανε"...  :-[

για τους κατοικους μακρυνων περιοχων, αυτο θα ειναι παντα ενα προβλημα...
αλλα και μια μονοημερη, ενα σαββατο πρωι στυλ εκρομης με τρενο... σαντουιτς στο δρομο... περπατημα... και ολιγον ακροπολη... δεν ειναι ασχημο!  {celebrate015}

για το θεμα του κρασιου, οπως παντα ετσι και φετο εχει μπει η προηγουμενη το βραδυ, για την καταναλωση αφθονου αλκοολ αλλα και κοκκα-κολας οπως ενημερωθηκα... {celebrate015}
εξαλου μεσα στον χωρο της εκθεσης δεν επιτρεπεται...  ;D

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ακους εκει που θελουν και εκθεσεις, και μετα απο κανα 2-3 χρονια ανα χειρας τα σκαρπελα και να' ρχονται πρωτοι απ ολους...
-εχει τρελαθει στο διαβασμα το παιδι-κοσμο ακουει και κοσμο δεν βλεπει... ΖΗΤΩ του παπασταφιθα
  {celebrate015} {celebrate015} {celebrate015}
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 11, 2017, 09:07:08 πμ »
Παρον κι εγω.Με το καλο να ανταμωσουμε και φετος. Μεσα και για  τον Ελατο , για τον κεδρο , αλλα και για τον εβενο αμα γουσταρετε. Αυτο με το παταρακι και τις δοκιμες δε μ αρεσε καθολου. Εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω ανθρωπο ν ακουμπησει.
    εγω μπορω λιγο να ακουμπησω?

zorz

• Newbie
  • *
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 11, 2017, 12:57:31 μμ »
Θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ με 1 ηλεκτρική.  {music008}
Καλώς σας βρήκα.

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 11, 2017, 01:28:52 μμ »
Καλημέρα zorz.
Θα πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής που θα βρεις στο πρώτο μήνυμα του θέματος.

Σε περιμένουμε!

zorz

• Newbie
  • *
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 11, 2017, 02:36:50 μμ »
Καλησπέρα.

Έχω στείλει μήνυμα στο χρήστη που ξεκίνησε το thread αλλά για κάποιο λόγο δεν παραδίδεται.

Θα συμπληρώσω τα αρχεία και θα προσπαθήσω ξανά.
Ευχαριστώ.

Βασιλάκης

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: παλίσανδρος
  • Αριθμός κατασκευών: Λίγες και ανεβαίνουμε!
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 11, 2017, 02:46:26 μμ »
Θα είμαστε όλοι εκεί. Τ ο parking στη περιοχή είναι κοματάκι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε... Ένα ευχαριστώ στους υπεύθυνους της διοργάνωσης. Για το πατάρι να το ξαναδούμε το θέμα γιατί στη πράξη είναι δύσκολο να εφαρμοστεί, όπως επισημαίνουν Ιωσήφ και Ζαρκ.
Δέκα μέτρα μία κόβε και πρόσεχε μη σου κοπεί κοντό...

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 11, 2017, 03:05:57 μμ »
Επειδή στην πρώτη μου επίσκεψη (απόγευμα καθημερινής) έφαγα κλήση (40 ευρουλάκια παρακαλώ) και μάλιστα σε μέρος που δεν είχε απαγορευτικό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί που παρκάρουμε.

Μια καλή λύση είναι το parking του Μεγάρου Μουσικής με χρέωση 5 ευρώ ανεξάρτητα από το χρόνο παραμονής στο πάρκινγκ.  Βέβαια για τους εκθέτες που θα κουβαλάνε παραπάνω από 1-2 όργανα χρειάζεται βοήθεια από κάποιο φίλο να γίνει πρώτα το ξεφόρτωμα στο χώρο και μετά το παρκάρισμα.

Την Κυριακή πιστεύω βέβαια ότι τα πράγματα είναι σχετικά ποιό χαλαρά. Καλή αντάμωση!

Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

Tags: