τι έγινε, μια βδομάδα δεν πήγε κανείς στο εργαστήριο ? (εκτός του Γεωργαλά που είδα την πρόοδο)...
λοιπόν εγώ τόχω καημό να μου βγει μια κατασκευή απ' την αρχή ως το τέλος χωρίς κανένα πρόβλημα...
να ένα "καλούτσικο" που δεν μου είχε ξανατύχει:
ένα από τα τρυπανάκια που βάζω οδηγούς για την κόλληση της ταστιέρας έσπασε καθώς το έβγαζα (παλιά έβαζα καρφιά ακέφαλα, διάβασα τον Γεωργαλά που έβαζε τρυπάνια και είπα να το δοκιμάσω, μάλλον θα ξαναγυρίσω στα καρφιά που δεν σπάνε).
Αφού η περιοχή είναι "ισχυρή" (χαμηλά στην ταστιέρα) και εκτιμώ ότι δεν θα επηρέαζε την "στατική επάρκεια" αλλά κυρίως γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα να μείνει μέσα , αποφάσισα να το βγάλω μην πάρω στο λαιμό μου κανέναν άνθρωπο (αααααν ποτέ κανείς στο μέλλον αποφασίσει να "ξυρίσει" την ταστιέρα με ρούτερ ή πλάνη ας πούμε). Αλλά είχε σπάσει χαμηλά και για να το πιάσω με πένσα ή μυτοτσίμπιδο έπρεπε να αφαιρέσω αρκετό υλικό.
αφαίρεσα με σκαρπέλο ένα κομμάτι της ταστιέρας ανάμεσα σε δυο χαρακιές και το αντικατέστησα με φύρα από την ταστιέρα. Βοήθησε και το βένγκε που είχε "εύκολα" στο ταίριασμα νερά και φαίνεται μόνο αν ξέρεις που να ψάξεις, παρακάτω η διαδικασία:
[ Invalid Attachment ]