Στελιο εδω ειναι ο Γιακουμπ που λες. 
ρε παιδια να μαζευτειτε να στελεχωσετε κανενα νοσοκομειο!

καλυτερα εμεις παρα οι αλλοι...
και αμα λαχει, πανω απο τα ρουχα... εντος ενος τεταρτου...
https://www.youtube.com/watch?v=fE20p83Gg1gνα πω και γω την γνωμη μου, για κλασικες κιθαρες.
το "ιδανικο" ειναι ενα οργανο να ειναι σε περιβαλλον υγρασιας απο 40-70%.
καλο ειναι να υπαρχει και ενα φιδακι, (αυτο που μπαινει μεσα στο οργανο και του βαζεις νερο) μια και ειναι πολυ δυσκολο να ελεγχεις την υγρασια στο χωρο, και οταν κατεβαινει πολυ, χωνεις μεσα τον διαμαντη και ξενοιαζεις, μιας και η ξηρασια ειναι αυτη που πειραζει περισσοτερο.
τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει ομως οι μερες που εκανες τις κολλησεις ποση υγρασια ειχε, οσα χρονια μετα και να περασουν! ετσι αν τις εκανες με 70%, οταν πεσει στο 40-45 υπαρχει προβλημα. αν τις εκανες στο 45-50%, δεν μασαει το οργανο στο 38%. δεν παει να ειναι οπουδηποτε στον κοσμο

ετσι γι αυτο ολοι οι μεγαλοι επαγγελματιες την κανουν εκει, ωστε να εχει το οργανο την μεγαλυτερη ανοχη
και εμενα μου εχουν ανοιξει (στο ιδιο σημειο) δυο κιθαρες απο τις πρωτες που ειχα φτιαξει, και τις επισκευασα ετσι μανο οπως δειχνεις (η διαφορα ειναι οτι μου αρεσει να βαζω πολλα-μικρα, οχι μεγαλα), και στις δικες μου, αλλα και σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ αλλες που εχω επισκευασει, σε διαφορα υψη τιμων, (οποτε δεν υπαρχει θεμα στεναχωριας, μιας και ακριβες το παθαινουν...

)
πλεον προσεχω να μην κανω κολλησεις πανω απο 65%