Καλησπερα
ΠρόλογοςΠριν απο δυο τρεις μερες εριξε καρεκλοπόδαρα μεσα στο "εργαστηριο"
Αποτελεσμα αυτού ηταν να προκληθουν ζημιες σε κατασκευες - ξυλινα εργαλεία, μεταξυ άλλων και των ολοκαίνουργιων sanding dishes....

εκτος απο το γυαλόχαρτο που χάλασε, πιθανων να εχουν πιτσικαρει κι ολας (τουλαχιστον δεν παταει καλα στο πατωμα που το εβαλα) οποτε .... τα καναμε μανταρα....
τελος παντων θα τους δωσω μια ευκαιρια και ας μη δουλευουν με απολυτη ακριβεια (μηπως τα υπολοιπα θα γίνουν σωστα; )
[ Invalid Attachment ]
Κυρίως θέμαΕψαξα να βρω επομενως γυαλοχαρτο για την αντικατάσταση. Απο το ενα μαγαζί στο άλλο εφτασα στον κ. Λαμπρόπουλο στον Πειραια, ο οποίος φτιαχνει και του πουλιου το γαλα όσον αφορα τα γυαλοχαρτα... (για μηχανηματα κλπ )
Με 5 ευρω θα μου κοψει κομματι 60Χ60.
Τα κλασικα 11,5 εκ ρολα θα εβγαιναν πιο ακριβά και θα επρεπε να κολλαω το ενα διπλα στο αλλο... ταλαιπωρία
τηλ 2104172884
οδός Αδριανού 3 Πειραιάς
ΕπίλογοςΔε ξερω τι να γραψω, ποτε δεν ήμουν καλός στην έκθεση...
Παυλο γυρνα πίσω ή εστω τηλεφώνα !!!
Η ερωτηση της μέραςΝα το κολλήσω με ατλακολ αραιωμενη μπας και οταν χρειαστει να ξεκολλήσει ... ξεκολλήσει; Η να το κολλήσω γερα και κατα το ξεκολλημα αφησω μια λεπτη στρωση πανω του;
Ηταν να παρω με υφασμα αλλα δεν είχε ετοιμοπαράδοτο και πηρα με χαρτί (τετοιο ειχαν πανω και οι πορτογάλλοι)
Με υφασμα μου είπε οτι καλυτερα με βενζινόκολλα.
Τι λετε;