Η επιλογή πριονοκορδέλας νομίζω οτι πρέπει να ξεκινάει απο το τί θέλεις τελικά να κάνεις :
Αν θέλεις πχ να κόψεις τεράστια, ογκώδη ξύλα τότε χρειάζεσαι μεγάλο ύψος κοπής και πολύ ισχυρό μοτέρ , οπότε η επιλογή της Boston στο συγκεκριμένο μοντέλο που έχεις εδώ είναι μονόδρομος .Η συγκεκριμένη κορδέλα όμως έχει ύψος 1,82 μ και πρέπει να σκεφτείς και αν χωράει στο μέρος που θα την τοποθετήσεις. Αν δεν θα κόψεις ποτέ τόσο μεγάλα ξύλα το ύψος κοπής των 25cm της συγκεκριμένης πριονοκορδέλας είναι υπερβολή.
Αν θέλεις ακρίβεια σε πιο μικρά ξύλα τότε πρέπει να προσανατολιστείς στα άλλα δυο εργαλεία που έχεις στις φωτογραφίες που είναι περίπου ισοδύναμες σε ποιότητα , προδιαγραφές και δυνατότητες . Αν και δουλεύω χρόνια με μια metabo bas260 swift (είναι το αμέσως μικρότερο μοντέλο απο το 318 ) νομίζω οτι η makita υπερέχει στα σημεία , και οι δύο μηχανές όμως είναι μέσα στις κορυφαίες της αγοράς.
Αν όπως λές δεν σε ενδιαφέρει το κόστος, πολύ καλή επιλογή είναι και η De walt 876 που είναι λίγο καλύτερη σε ισχύ και ύψος κοπής και απο τις δύο προηγούμενες αλλα και λίγο πιο ακριβή.
Σημειωτέον οτι το θέμα της ακρίβειας στην κοπή δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας της μηχανής αλλα και ικανοτήτων του χρήστη , κατανόησης του τρόπου λειτουργίας της μηχανής , ρυθμίσεων, είδους της πριονοταινίας(πόσα δόντια θα έχει ανα εκατοστό, τί υλικό είναι κλπ) και σίγουρα εμπειρίας που αποκτιέται σιγά σιγά με το χρόνο...
Ελπίζω να έχω βοηθήσει.