Τελείωσα κι εγώ με το σκάφος. [ Invalid Attachment ] [ Invalid Attachment ] [ Invalid Attachment ] [ Invalid Attachment ]
Συνονόματε μπράβο !!!πολύ προσεγμένο και με αρκετή λεπτομέρεια φτιαγμένο το σκάφος σου!!!!Να μου επιτρέψεις δυο ερωτήσεις (όχι παρατηρήσεις)ο πίσω τάκος δείχνει χοντρός ...πόσο πάχος είναι ?..... δεν γνωρίζω πόσο πάχος πρέπει να είναι κανονικά!!!! εγώ πάντως το κάνω πιο λεπτό....επίσης ο πίσω τάκος βλέπω τα νερά κάθετα (σόκορα)..δεν πρέπει να είναι όπως ο μπροστινός τάκος ?
Ο πίσω τάκος στο πάνω μέρος (εκεί που θα κολλήσει το καπάκι) έχει πάχος 14mm, ενώ στο κάτω μέρος καταλήγει στα 0mm.Τα νερά τα βάζω έτσι για να μην υπάρχει ο φόβος να ανοίξει ο τάκος όταν αργότερα πάω να βιδώσω τη χορδιέρα, ή αν θέλω να καρφώσω κάποια πινέζα για να στηρίξω τις δούγες κατά το κόλλημά τους.
εργαστήριο, (μικρή) πλημμύρα, πέντε δάχτυλα νερό, αναστολή εργασιών μέχρι νεωτέρας [ Invalid Attachment ] ! No longer available
Παράθεση από: Μάνος Τουρπάλης στις Οκτωβρίου 31, 2016, 03:34:29 μμεργαστήριο, (μικρή) πλημμύρα, πέντε δάχτυλα νερό, αναστολή εργασιών μέχρι νεωτέρας [ Invalid Attachment ] ! No longer availableΩχ ! ... Ελπίζω να μην έγινε ζημιά σε όργανα ή ξύλα . Θα χρειαστείς μπόλικο πριονίδι να σου τραβήξει την υγρασία ...........Αριστη η επιλογή του τραγουδιού . Τέτοιο νόημα, με ελάχιστες νότες , παιγμένες όμως από τον μεγάλο Μάρκο !