επανέρχομαι δριμύτερος ...
άλλαξα επιφάνεια στον καβαλάρη δοκιμάζοντας σφεντάμι (είχε), έβενο και κόκκαλο.
Με αυτή τη σειρά, ο ήχος "σκληραίνει" όλο και περισσότερο. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε το κόκκαλο, μέχρι τον έβενο καλά πήγαινε αλλά και πάλι προτιμότερο ήταν το σφεντάμι. Μάλλον συντάσσομαι με αυτούς που θέλουν πιο "στρογγυλό" ήχο (round) και προτιμούν το σφεντάμι.
Με αφορμή λοιπόν αυτή τη διερεύνηση και αφού η κιθάρα ήταν και πάλι στο εργαστήριο για μερικές μέρες, είπα να κάνω κι ένα πείραμα που ήθελα από την κατασκευή ακόμα. Από την αρχή σκεφτόμουν να δοκιμάσω να βγάλω ήχο και με κάποιου είδους "συμβατικό" καπάκι, αντικαθιστώντας τον κώνο.
Δεν είχα προχωρήσει αυτή τη σκέψη, μέχρι που κάποια στιγμή - ατυχώς όμως, αφού είχα διαμορφώσει το χείλος του πηγαδιού / τρύπας - ψάχνονας κάτι άλλο έπεσα πάνω στην "convertible guitar" του οργανοποιού Pagelli:

η οποία όπως βλέπετε αλλάζει καπάκια και μεταμορφώνεται (ακουστική, "μπάντζο", resonator, ηλεκτρική)
παρακάτω στο βίντεο έχει "επίδειξη" αλλαγής του καπακιού (σε 60" !!) σε έκθεση κιθάρας (περίπου στο 3:00)
https://www.youtube.com/watch?v=MpPhYtnFjCI&t=188sε, μου μπήκε πλέον για τα καλά η ιδέα αφού είδα ότι δουλεύει κι έφτιαξα κι εγώ ένα καπάκι από έλατο, με καμάρια περίπου όπως τα βάζει ο κος Pagelli - και ω του θαύματος - η κιθάρα παίζει κανονικά και σαν ακουστική.
Μάλιστα, παρά την μικρή σχετικά επιφάνεια του καπακιού και το γεγονός ότι αυτό δεν είναι κολλημένο έχει αξιοσημείωτο sustain. Εν τάξει, δεν είναι και κορυφαία αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.
Το καπάκι έχει ένα μικρό radius (30 feet ~ 9,00 μ.) Τα καμάρια φωλιάζουν στην περίμετρο της τρύπας, αλλά επειδή αυτό το project δεν το είχα επεξεργαστεί σωστά εγκαίρως οι φωλιές είναι ρηχές και η περίμετρος δεν πατάει με τον ίδιο τρόπο παντού, αφού ναι μεν τα καμάρια είναι διαμορφωμένα σε δίσκο αλλά δεν μοιράζονται σε ίσες αποστάσεις στην περίμετρο. Εν πάση περιπτώσει, αυτά είναι μάλλον "ψιλά γράμματα" και φαίνονται άμα ξέρεις που να κοιτάξεις. Ο καβαλάρης είναι εβένινος ρυθμιζόμενος για archtop - τον είχα πάρει από το ebay όταν ψαχνόμουν με τον καβαλάρη της πρώτης λαϊκής - και μου είχε μείνει. Χρειάστηκε γενναίο κατέβασμα (ήταν 2,5 εκ. Min) αλλά ταίριαξε τέλεια.
Το άλλο που με ενοχλούσε κάπως ήταν η έντονη "καθαρότητα" και το σχεδόν λευκό χρώμα του έλατου σε σχέση με την κάπως "ταλαιπωρημένη" γενική εικόνα της κιθάρας (στο σκάφος έχω αφήσει τα σημάδια να φαίνονται). Έπρεπε να κάνω κάτι, κι αποφάσισα να "παλιώσω" λίγο το καπάκι κι επειδή αυτήν την εποχή με απασχολούν και τα ζωγραφισμένα όργανα, να ζωγραφίσω κάτι επάνω του.
Άρχισα λοιπόν δοκιμές και σχέδια...
... εκ των οποίων κάποια κατέληξαν στον υπολογιστή για τα περαιτέρω
[ Invalid Attachment ]