Αποστολέας Θέμα: ζητουνται πληροφοριες  (Αναγνώστηκε 1092 φορές)

NIKOS KATEXOS

• Jr. Member
  • **
ζητουνται πληροφοριες
« στις: Αύγουστος 12, 2016, 03:49:50 μμ »
Παρακαλώ όποιος έχει το κορδελάκι metabo260swift ας μετρήσει από πόσα τετραγωνάκια-δοντάκια αποτελείται το επάνω μέρος του ιμάντα κίνησης καθώς και το μήκος του με μια μεζούρα για να τον κάνω παραγγελία δίοτι ο δικός καταστράφηκε και σας ευχαριστώ.

Nikolas Fereos

• Hero Member
  • Όλα διορθώνονται.....
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: ουκ εστιν αριθμός
Απ: ζητουνται πληροφοριες
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 13, 2016, 12:00:34 πμ »
Kαλησπέρα  φίλε .
Εβγαλα τον ιμάντα απο τη μηχανη και τον μέτρησα γιατί δεν ήταν δυνατον να μετρηθεί επάνω στις τροχαλίες > Εχει συνολικό μήκος 46 cm αλλα στην επάνω πλευρά ο δικός μου δεν έχει τετραγωνάκια που λές είναι επίπεδος , ίσιος .Μόνο απο την μέσα πλευρά που πατάει στις τροχαλίες έχει 3 αυλάκια,
το μοντέλο είναι metabo bas 260 swift ακριβώς όμοιο με αυτο της φωτογραφίας που έβαλες

NIKOS KATEXOS

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 13, 2016, 11:56:33 πμ »
Nikolas Fereos σε ευχαριστώ για το ενδιααφέρον σου και για το χρόνο που διέθεσες για να με εξυπηρετήσεις . Το κορδελάκι μου είναι μοντέλο 2006 και ο ιμάντας δεν τεντώνει με τεντωτήρα αλλά απευθείας από το μοτέρ . Τα 46cm που μου δίνεις είναι πολλά στην δική μου περίπτωση θα πρέπει το κορδελάκι σου να έχει τεντωτήρα για τον ιμάντα σε αυτό το μήκος.
Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου; Κάποιο τηλέφωνο να σε πάρω;
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

saved

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 13, 2016, 07:27:42 μμ »
Οταν ο ιμαντας εχει δοντακια,απλα κρυωνει πιο ευκολα την ωρα που δουλευει.Αλλιως δεν εχει κσμια διαφορα.Σιμασια εχει και το φαρδος ομως

Tags: