Γιατί Κ.Κωστα νευρα και αρρυθμίες? Εγώ γελαω πολύ και όπως έχω πει αισθάνομαι και Μάστορας όταν βλέπω τετοιες κατασκευές ασε που είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα πάνω σε τέτοια όργανα (στην αρχή μου είπε ένας φίλος να του το κάνω αταστο για να μπλουζαρει

). Κ. Βασιλάκη όταν το ξεκίνησα είπα να ρίξω όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά οπότε ότι γίνεται είναι με περισσεύματα που υπάρχουν στο εργαστήριο μου,σιγουρα ή ταστιέρα θα έδειχνε καλύτερα μαύρη αλλά θα το σκεφτώ πολύ για να δώσω 8€ για βερνίκι για αυτό το όργανο,αλλωστε είναι μία δουλειά που γίνεται και μετά οπότε θα δω τι θα κάνω μπορεί να την περάσω ένα πιο σκούρο χρώμα προς το παρόν και βλέπουμε. Κ. Στελιο ως εδώ οπτικά έχει πάει αρκετά καλά , όμως όταν έφτιαχναν καμάρια έδωσα μία κουρμπα 4χιλ με αποτέλεσμα να σηκωθεί το καπάκι και να χαμήλωσει ο καβαλάρης στα 10 χιλ. Δεν παρατήρησα ότι ο κατασκευαστής τα είχε περάσει όλα ευθεία! . Κ.Ιωσηφ σίγουρα δεν περιμένω να βγει καμία οργαναρα ξεκίνησα μόνο και μόνο για να δουλεψω ένα όργανο χωρίς άγχος και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ. Πάντως και να μην βγάλει φωνή θα γίνει ωραίο διακοσμητικό για το τζάκι!