Κωνσταντίνε μου αρέσει πολύ η ιδέα σου που έγραψες ( τονισμένη γραφή ). Τη βρίσκω ιδιαίτερα ελκυστική για γρήγορο λύγισμα στις ντούγιες . Υπάρχει προηγούμενη εμπειρία ; Τι χρειάζεται για να στηθεί μια αντίστοιχη πρέσσα ; Μήπως έχει εφαρμόσει κανείς ήδη αυτή την πρόταση ;
Εγώ στα είπα, μην τα ξαναλέω..Μια ερώτηση μόνο. Αφού οι χορδές πιεζουν τον καβαλαρη προς το καπακι λόγω του χορδοδετη, αντί να τον τραβουν μαζί με το καπακι, ποιος ο λόγος για τις δύο βίδες; Δεν θα μπορούσε να είναι απλά κολλημένος;
Σημερα τελειωσε το κιθαρονι μου αντιγραφο Απαρτιαν του 50....με καποιες δικες μου παραλαγες.Ηχος προσεχως,,,,,,,,,,,,,,,,,,ευχαριστω απαντες που με βοηθησαν με τον τροπο τους και με ανεχτηκαν καθε τοσο στα τηλεφωνα
Κωστη πολυ ωραιο φαινεται το κιθαρονι.Πως και δεν του εβαλες και μια πεναρια?
Παράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Μαΐου 06, 2016, 11:30:30 μμΣημερα τελειωσε το κιθαρονι μου αντιγραφο Απαρτιαν του 50....με καποιες δικες μου παραλαγες.Ηχος προσεχως,,,,,,,,,,,,,,,,,,ευχαριστω απαντες που με βοηθησαν με τον τροπο τους και με ανεχτηκαν καθε τοσο στα τηλεφωναΠολύ, πολύ ωραίο ! Μπράβο Κώστα ! ( Αντιγράφω και παραθέτω εκείνο το τμήμα του οργάνου που κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχει ιδιαίτερο οπτικό και τεχνικό ενδιαφέρον ... ) [ Invalid Attachment ]