Αποστολέας Θέμα: Καλοκαιρινή Συνάντηση Handpan  (Αναγνώστηκε 1646 φορές)

Πασχάλης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Σημύδα, Δρυς
Καλοκαιρινή Συνάντηση Handpan
« στις: Μαΐου 21, 2016, 10:36:45 μμ »
Καλησπέρα,

Είναι ο τρίτος χρόνος που οργανώνεται στο Πήλιο, συνάντηση με παίκτες Handpan και είπα να το γνωστοποιήσω και εδώ καθώς υπάρχουν φίλοι που ίσως ενδιαφέρονται. Η διοργάνωση γίνεται στην Τσαγκαράδα, το Σαββατοκύριακο της 26ης Αυγούστου. Παραθέτω και την πρόσκληση (συγνώμη για τα αγγλικά).

Εάν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες, ας στείλει πμ σε εμένα.

Να περνάτε καλά,
Πασχάλης
Ο έξυπνος, μαθαίνει από τα λάθη του
Ο σοφός, από τα λάθη των άλλων
Ο βλάκας, ποτέ...

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: -
Απ: Καλοκαιρινή Συνάντηση Handpan
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 23, 2016, 10:16:26 πμ »
καλή επιτυχία σας εύχομαι...
να πάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο μπαρ "Σκάλα" - εστιατόριο "Σκαντζόχοιρος" (πάνω στον κεντρικό) και να δώσετε φιλιά στον φίλο μου τον Κομνηνό (το μικρό του όνομα) - φυσικά θα δώσεις γνωριμία αν πας, που έχω να τον δω χρόνια...
...................
τώρα που το σκέφτομαι, αν είμαστε εδώ (Αύγουστο κλείνει η φύλαξη και γυρνάμε γύρω γύρω προσπαθώντας να "αποθηκεύσουμε" κάπου τον μικρό) να ρθούμε και μεις.. θα φέρω και μπουζούκι, Ρε μινόρε παίζει το handpan σου, αν θυμάμαι καλά - το 'χουμε....

Πασχάλης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Σημύδα, Δρυς
Απ: Καλοκαιρινή Συνάντηση Handpan
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 25, 2016, 09:09:44 πμ »
Μάνο,

Νομίζω στο Σκαντζόχοιρο έχουμε φάει οικογενειακώς αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα μέρος για να φάμε όλοι οι παρευρισκόμενοι μαζί το Σάββατο που έχουμε σκοπό.

Λοιπόν, θα σας περιμένουμε. Κι εμείς θα είμαστε εκεί με τους νεότερους οπότε ευκαιρία (και) για τα παιδιά να παίξουν.

Όσο για κλίμακες, θα υπάρχει πληθώρα οργάνων (υπολογίζω πάνω από 10) με κάποια από αυτά να είναι κουρδισμένα σε πολύ ενδιαφέρουσες σκάλες. Οπότε σίγουρα θα βρεθεί κάτι.

Τέλος με την ευκαιρία να πω ότι στην οργανωτική ομάδα είναι και το μέλος panagiotis.lp που τρέξανε, με τη σύζυγο Μαρία, πολύ για τη διοργάνωση και τους ευχαριστώ από καρδίας.
Ο έξυπνος, μαθαίνει από τα λάθη του
Ο σοφός, από τα λάθη των άλλων
Ο βλάκας, ποτέ...

Tags: