Αποστολέας Θέμα: Έλατο  (Αναγνώστηκε 1916 φορές)

tsipis

• Sr. Member
Έλατο
« στις: Μαΐου 21, 2016, 01:05:15 μμ »
Γεια σας παιδιά μία ερώτηση σχετικά με ένα μαδερι έλατο που έπεσε στα χέρια  πιστεύετε ότι μπορώ να βγάλω κανα κομμάτι για οργανο ή να προχωρήσω στην κατασκευή ενός τραπεζιού?
Ευχαριστώ.
ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
Απ: Έλατο
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 21, 2016, 03:49:26 μμ »
καποιος με "πειρα" ξυλουργικη (βλ. στε-κωσταρας, αχιλεας μεταλικας, ζαρκ) θα σου πει με σιγουρια...
αν ηταν δικο μου, αν εβγαινε χωρις ροζους κανενα κομματι μπορει να το εσκιζα κατα προτιμηση το 1 (μπουκματσετ) η το 2...
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 21, 2016, 07:49:14 μμ »
Νομίζω δεν αξίζει τον κόπο. Κι επίσης διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για τον αν είναι έλατο.

tsipis

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 22, 2016, 12:53:31 πμ »
Ήθελα ελατο να φτιαξω ένα τραπέζι για το σπίτι και μου το εδωσε ένας γνωστός (ερυθρελάτη αν θυμάμαι καλα μου είπε),τι μπορεί να είναι κατά την γνώμη σου?  Επισης γιατί πιστεύεις ότι δεν αξίζει τον κόπο (να έχω το νου μου στα επόμενα ) Ρωταω γιατί είμαι άσχετος με την ξυλεία  .
Ευχαριστω
ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 23, 2016, 12:37:23 πμ »
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΥΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΤΣΕΧΙΑΣ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Tags: