Αποστολέας Θέμα: Ζητούνται Πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 1263 φορές)

NIKOS KATEXOS

• Jr. Member
  • **
Ζητούνται Πληροφορίες
« στις: Μαΐου 11, 2016, 07:31:41 μμ »
Μια παρακληση παρακαλω. Αν καποιος εχει αμεση οπτικη επαφη με τις δυο παρακατω πλανοξεχονδριστες, ας πει την γνωμη του ποια ειναι ποιοτικως καλυτερη σε κατασκευη και λειτουργια.Και οι δυο ειναι Κινεζικη κατασκευη την BOSTON την χρησιμοποιουν πολλα μελη , η ZIPPER  ειναι του παπαδοπουλου που πουλαει τα κοπτικα και η εταιρια ειναι Αυστριακη που κατασκευαζει στην Κινα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Nikolas Fereos

• Hero Member
  • Όλα διορθώνονται.....
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: ουκ εστιν αριθμός
Απ: Ζητούνται Πληροφορίες
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 11, 2016, 10:32:37 μμ »
Kαλησπέρα φίλε Νικο
Αρχικά να δηλώσω οτι έχω την δεύτερη , την ΒOSTON  και μπορώ να πώ οτι είμαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα της δουλειάς που κάνει το εργαλείο.
Πρόκειται όμως ουσιαστικά για το ίδιο μηχάνημα που για λόγους μαρκετινγκ έχει διαφορετικό χρώμα στο καπάκι, πρόσεξε οτι οι βίδες στα καπάκια είναι ακριβώς στα ίδια σημεία και στα στοιχεία που έχουν δίπλα οι διαστάσεις της συσκευασίας είναι ακριβώς ίδιες , και για να μην πολυλογώ αν ψάξεις θα βρείς και πολλά άλλα σημεία που είναι ολόιδια. ΑΝ ήταν να αγοράσω τώρα μεταξύ των δύο συγκεκριμένων εργαλείων θα διάλεγα το πιο φτηνό . Επειδή το πρώτο εργαλείο δεν γράφει πόσο κάνει, αν η διαφορά τελικής τιμής είναι μεχρι 50 ευρώ ας πούμε θα διάλεγα αυτο που έχει κινητήρα με τα περισσότερα βατ.

NIKOS KATEXOS

• Jr. Member
  • **
Απ: Ζητούνται Πληροφορίες
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 13, 2016, 12:16:52 πμ »
Συνονοματε Νικολα

Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου εχω επικεντρωθει πολλες φορες στις κατασκευες σου και συγκεκριμενα στις κιθαρες σου τις βλεπω εξαιρετικες σε εμφανιση κατασκευη αλλα και σε ηχο.Αν παιζεις και ο ιδιος Ag barios τοτε εισαι καλλιτεχνης εις διπλουν .Βλεπω φτιαχνεις και λαϊκες κιθαρες. Μου ειχαν κατασκευασει οι αφοι Παναγη γεροντες οταν ηταν στην Πλατεια Καριτση σε ενα παλιο δομα. Μου ειχαν φτιαξει κλασσικες και λαικες απο παλισανδρο , μαονι , κελεμπεκι και μαουρε. Μου ειχαν φτιαξει καμια δεκαπενταρια μου εχουν μεινει τρεις.
Θα με ενδιεφερε αν χρειαστω κανενα σχεδιακι για λαικη , πλατη  καπακι και υπαρχει πιθανοτητα να με εξυπηρετησεις
Για το εργαλειο και οι δυο εχουν περιπου την ιδια τιμη.Την δικη σου αποψη εχω και εγω η BOSTON ειναι 1500w
Σε ευχαριστω και ελπιζω καποια στιμγη να τα ξαναπουμε
Νικος

Tags: