.... Τωρα αν εσυ καμαρωνεις οτι ειναι το πρωτο σου, κι ας ειναι τοξο εμενα δε μου πεφτει λογος. Να θυμασαι ολοι απο καπου αρχισαμε..........οχι απο πευκο ομως!!!!!
Τα μόνα που έχω φτιάξει είναι ένα σκάφος μπουζουκιού (μουριά, σφενδάμι) και το τενεκεδοκρόταλο, οπότε η εμπειρία μου είναι πραγματικά τόσο μικρή, που δεν με παίρνει με τίποτα και για τίποτα να καμαρώνω. Ειλικρινά όμως εκτιμώ το ενδιαφέρον σου και θα πω αμέσως το γιατί :
Δεν συνηθίζονται οι ευχαριστίες από τόσο νωρίς, επειδή όμως τελικά δεν θα εγκαταλείψω, θέλω εδώ να ευχαριστήσω ιδιαίτερα :
1. Τους δυο Κωνσταντίνους Ζαρκάδα και Πλιακώνη γιατί μου χτύπησαν έγκαιρα και μου χτυπάνε τεχνικό συναγερμό που δεν τον προσπέρασα κάθόλου (όπως ελπίζω να φανεί στην πορεία)
2. Τον Steliosguitar για τη χιουμοριστική και θετική γενικά διάθεση, καθώς και τον Metallika για τον εύστοχο και λακωνικό λόγο του.
3. Τον Δημήτρη Αγγελακόπουλο, τον Δημήτρη Sakkalis, τον Giorika που με συμβούλεψαν με τα μηνύματά τους και
4. Τον Μάνο Τουρπάλη που μου φώτισε το δρόμο με μια λιακάδα απαντήσεων, στην καταιγίδα των δικών μου ερωτήσεων !
Οπότε συνεχίζοντας , τρίβω το σκαφάκι στο γυαλόχαρτο για να γίνει η πατούρα για το καπάκι
όπου εδώ κατέβηκε στο πρώτο χιλιοστό και κάτι
[ Invalid Attachment ]
προσεχώς ελπίζω σε περισσότερα ... ( Α και κάτι που δεν συνηθίζεται αλλά ίσως έχει τη σημασία του. Επειδή στο υπόγειο που δουλεύω έχει αρκετή υγρασία , μέτρησα με το ψηφιακό "σκατουλάκι" , αυτό με τις ακίδες , την υγρασία στο παραμύθι και βρήκα 9,9% στην κόντρα από βέγκε και 14,5% στο πεύκο ... )