Αποστολέας Θέμα: Muninga ή αλλιώς Kiaat  (Αναγνώστηκε 1634 φορές)

Tempest

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: Στο ξεκίνημα...
Muninga ή αλλιώς Kiaat
« στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 03:14:34 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω Muninga ή αλλιώς Kiaat ή αν προτιμάτε την επιστημονική του ονομασία Pterocarpus angolensis. Εάν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ παρακαλώ ας ρίξει ένα μήνυμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάω προς Padauk, όπου και πάλι δε ξέρω από που μπορώ να προμηθευτώ, οπότε θέλω και εδώ καθοδήγηση!  ;D

Ενδιαφέρομαι να φτιάξω μερικές καλίμπες σαν αυτή η οποία τα σπάει στην κυριολεξία. Δε ξέρω αν είναι τόσο σημαντικό να χρησιμοποιήσω το ίδιο ξύλο ή όχι, πάντως είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά!
«Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη… Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων…»

Metallikas

• Hero Member
Απ: Muninga ή αλλιώς Kiaat
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 09:05:51 μμ »
Εγώ πάντως θα δοκίμαζα ένα φθηνό ξύλο πριν ψάξω για μουνια εεεε για μουνιγκα ηθελς να πω

Tempest

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: Στο ξεκίνημα...
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 09:37:06 μμ »
Έχω μπόλικο movingui, λες να κάνει δουλίτσα; Απλά δε ξέρω για τον ήχο. Βέβαια έχω αρχίσει να σκάβω ένα κομμάτι για τζουρά, οπότε γιατί όχι. Το βλέπεις δύσκολο δηλαδή για muninga ε;
«Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη… Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων…»

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 08:05:17 πμ »
Εγώ πάντως θα δοκίμαζα ένα φθηνό ξύλο
Δοκίμασε σε αυτό που έχεις θες , να φορτωθείς κανά μαδέρι και να μην κάνει για τίποτε άλλο?
Αυτό που προτείνεις αρχικά μοιάζει με Αφρικάνικη καρυδιά

Tags: