πρεπει να σκεφτομαστε τι ακριβως θελουμε απο ενα εργαλειο και να ψαχνουμε το αναλογο,αλλα οπως εχω αναφερει και πιο πανω,πρεπει κατα την γνωμη μου να αγοραζουμε καλα εργαλεια για να πιανουν τοπο τα λεφτα μας....!!!
Εγω εχω το dremel 300 και το δουλευω παντα με την βαση του stewmac οταν προκειτε για ρουτερ διοτι ρυθμιζετε ακριβως....!!!
Εχω ενα παμπαλαιο black and decker το οποιο το εχω προσαρμοσει σε router table και δουλευει αψογα.
Exω το bosch pof 1400 ace για μεγαλες δουλειες που εχει ολες τις ρυθμισεις βαθους και στροφων του μοτερ.
Και τελος εχω το ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ RYOBI TR 50,που ρυθμιζεις κλιση γωνιας για οποιαδηποτε εργασια θελει καποιος.Με αυτο κανω την χελιδονοουρα χωρις να εχω το κοπτικο χελιδονοουρας,απλα ρυθμιζω την κλιση.
Παντως για το dremel σιγουρα θα χρειαστητε την βαση stewmac αλλιως θα δουλευετε στο περιπου.....εγω τουλαχιστον δεν μπορεσα να ρυθμισω ακριβως την βαση ρουτερ του dremel ποτε

Αυτα.....σκεφτητε καλα που και γιατι θα δωσετε τα λεφτα σας γιατι ολοι την εχουμε πληρωσει την νυφη....!!!!

Καλες κατασκευες σε ολους!!!