Πολύ ενδιαφέρων συζήτηση, και ένα ακόμα μπράβο στον κύριο filio για της αναρτήσεις του και της εξηγήσεις του όσον αφορά το σκάφος με πολλές ντούγιες, φίλε getit σχεδόν όλες οι κόλες με την θερμότητα ξεκολλούν απλά άλλες πιο γρήγορα άλλες πιο αργά αυτή η κόλλα που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ειναι η rakoll (δεν έχω λόγο να την διαφημίσω), κόλλησα μια κολάτζα και μετά την λύγισα, και προς το τέλος του λυγίσματος μου ξεκόλλησε η μία άκρη, πολύ δυνατή κόλλα όπως πήγα να ξεκολλήσω μια ταστιερα, και στο τέλος έσφαξα το μάνικο, πιστεύω πως με αυτή την κόλλα θα κάνεις δουλειά σωστή φίλε getit, να πρεσάρεις τον καπλαμά πάνω στην επιφάνεια και μετά να λυγίσεις, πάντως ένας ακόμη λόγος που στρώνουν εύκολα επάνω στο καλούπι ειναι ότι ο κάθετος άξονας του καλουπιού ειναι στρογγυλός, οπότε έχεις μια σύγκληση στης δούγιες, γιατι αν ήταν σε σχήμα "κράνος" σαν λαούτο δηλαδή τότε τα πράματα θα ήταν λίγο πιο δύσκολα, βεβαια διευκολύνει και το γεγονός ότι έχουμε και λεπτές ντούγιες.
Τέλος χαίρομε που κάνουμε συζητήσεις σε θέματα κατασκευής, ειναι πολύ ενδιαφέρων