καλησπερα
Παλιο το θεμα αλλα νομιζω πως ενδιαφερει αρκετους.
Τις τελευταίες μερες εψαχνα να κοψω σε plexiglass καποιους οδηγους.
Μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα το παρακατω εργαστηριο.
http://www.printex.gr/prod/index.php?cPath=25Εκοψα την τρυπα του καπακιου σε ενα τετραφωνο plexiglass 20Χ20 και το καράολο που σχεδιασα.
Σε παχος 5 χιλιοστα. Το κοστος ηταν 15 ευρω. Αλλοι μου ειχαν ζητησει 15 το καθενα.
Μαλιστα τους εδωσα και δυο σχεδιακια για τσαμπουκαδες , παρα πολυ μικρα. Μικροτερα απο τα "κανονικα" για να δω αν μπορουν να τα κοψουν για μελλοντική χρήση. Ολα κοπηκαν παρα πολυ καλα χωρις την παραμικρή ατελια. Ειδικα για τους τσαμπουκαδες δεν το πιστευα οτι θα μπορεσουν να κοπουν... Και μαλιστα σε plexiglass. Τους ρωτησα αν μπορουν να κοψουν σε ασετοπαστα. Δεν το γνωριζαν το υλικο και μου ειπαν ότι δεν εχουν προβλημα να τους παω ενα μικρο δειγμα και να το δοκιμασουν...
Ειναι και βορεια προαστια που ρωταγε ο ΚΑΠΑ...
Τους τα πηγα την μια μερα και την αλλα εργασιμη ήταν ετοιμα. Τα στελνουν στη μαλακασα και τα κοβουν. Γι' αυτο και δεν τα πηρα αμεσως. Μπορειτε και με μειλ για να μην πατε δυο φορες.
Τα αρχεια τα εδωσα σε dxf φτιαχμενα σε autocad. Το παλικαρι που τα δουλεψε μου είπε οτι καλυτερα να τα φτιαχνω σε corel. Αλλα και ετσι δεν ειχε κανενα προβλημα.
Νομιζω οτι οποιος θελει κοπες σε lazer ειναι το καταλληλο εργαστηριο. Αργοτερα θα τους στειλω και τους τσαμπουκαδες μου... Θα φτιαξω καποιους δικης μου εμπνευσης...
θα τους ενημερωσω για το θεματακι μηπως και θελουν να προσθεσουν κατι...
ΥΓ
Πως λεγεται βρε παιδια η ασετοπαστα στα αγγλικα;