Αποστολέας Θέμα: ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ 4ΧΟΡΔΟΥ SOS  (Αναγνώστηκε 1249 φορές)

mpouzoukimaker

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 7
ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ 4ΧΟΡΔΟΥ SOS
« στις: Ιουλίου 19, 2015, 01:49:21 μμ »
Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα αν καποιος εχει την ορεξη και την θεληση και το χρονο  πανω απ ολα να μου φτιαξει ενα καλουπι για σκαφος τετραχορδου μπουζουκιου.. Δεν ξερω πως να το κατασκευασω αν και ειδα πολλα σχεδια και καποια βιντεο  αλλα δεν μπορω να τα θεσω σε εφαρμογη. ας ειναι απο  οτι ξυλο εχετε για πεταμα και να δωσω κατι για τον κοπο οποιου συνανθρωπου απο εδω θελει να βοηθησει. Βρεθηκα σε μεγαλη οικονομικη στενοτητα με ανεργια κοντα στο χρονο διαφορετικα θα αγοραζα σκαφος ετοιμο αλλα και παλι δεν συμφερει γιατι και αυτα τα 60 ευρω τα εχω αναγκη για το σπιτι.. Απλα ειπα να προσπαθησω να φτιαξω σκαφος μονος μου για να μου ερθει οικονομικοτερα γτ εστω και αυτα τα λιγοστα ευρω τα εχω αναγκη..  :) Οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη ας μου γραψει η ας μου στειλει μυνημα το κοπο θα τον πληρωσω..

Σας ευχαριστω πολυ ελπιζω στην βοηθεια σας :(
Αντε να περασει η μερα....

Metallikas

• Hero Member
Απ: ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ 4ΧΟΡΔΟΥ SOS
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 19, 2015, 10:58:08 μμ »
Θα πω την άποψη μου εντελώς φιλικά και ταπεινά...
Για να ψάχνεις καλούπι θες να φτιάξεις ένα σκάφος...
Και για να θες να φτιάξεις ένα σκάφος θέλεις να φτιάξεις ένα όργανο...
Από την στιγμή που θες να φτιάξεις ένα όργανο το θες ή για προσωπική χρήση ή για να το πουλήσεις...
Αν το θέλεις για προσωπική χρήση είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις ξύλα από παλέτες που πετάνε και να φτιάξεις ένα καλούπι (αν μπορείς να φτιάξεις σκάφος το καλούπι δεν είναι τίποτα)
Αν το όργανο είναι για πούλημα μπορείς να περιορίσεις το κέρδος σου ένα 30άρι και να αγοράσεις ένα σκάφος έτοιμο...

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 20, 2015, 12:50:05 πμ »
Βασίλη καλησπέρα εδώ http://www.luthier.gr/index.php?topic=1660.0 εχω κανει την κατασκευή ενος καλουπιου εινα εύκολο δοκίμασε με πάλετες που λέει ο Αχιλλέας απο τι έχω καταλάβει έχεις και μηχανήματα άνετα φτιάχνεις καλούπι, νομίζω οτι για να σου φτιάξει κάποιος δεν σε συμφέρει
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

mpouzoukimaker

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 20, 2015, 04:27:55 πμ »
Φιλε metalikas ψαχνω καλουπι για να προσπαθησω να φτιαξω σκαφος. Δεν το εχω ξανακανει και δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι σε σχεση με  την κατασκευη του υπολοιπου οργανου και την ολοκληρωση του που σ αυτο μπορω να πω. Θα ναι η πρωτη μου αποπειρα  και τελικα δεν ξερω αν θα βγει και σωστο σκαφος..Φιλε κωστα σ ευχαριστω πολυ για το λινκ αλλα μου φαινονται μπερδεμενα μεσα στο μυαλο μου τα τοσα κοματια και γενικα ο σχεδιασμος και κοπη ωστε να φτιαχτει αυτο... Δεν ξερω αν εχει κανεις καμια προταση για περαιτερω βοηθεια . Το ξυλο ας ειναι και απο παλετες δεν ειναι εκει το θεμα μου.. Το θεμα ειναι ολο το πλανο της κατασκευης που δεν ,πορω να νουθετησω..

mpouzoukimaker

• Sr. Member
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 02, 2015, 10:12:11 μμ »
Μπορει να κλεισει το θεμα βρεθηκε. Ευχαριστω παρα πολυ δημοσια τον φιλο και συνφορουμιτη nikos για την προσφορα του. Να ειναι παντα καλα με υγεια!!

Tags: