Γεια σας παιδιά .Γεια σου Γιάννη
Προτείνω αν δεν έχουν κάτσει καλά να τα βγάλεις και να τα ξαναβάλεις τα ίδια (δύσκολο) ή καινούργια (εγώ παίρνω το ρολό απο ebay φτάνει για δυο κιθάρες)
είναι νομίζω καλό να έχεις σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα πριν τρίψεις και το τρίψιμο να γίνει απλά για σιγουριά
θέλω να πω ότι όταν "καρφώνουμε τα τάστα" τα ελέγχουμε ανά τρία η όπως προτιμά καθένας ώστε να είναι εξαρχής σωστά
και θα μπορούσε μην χρειαστεί να τρίψουμε καθόλου υποθετικά (ανάλογα με τις απαιτήσεις μας )
βεβαία για να να γίνει αυτό πρέπει να τα χτυπήσεις τα τάστα με κάτι που δεν είναι σκληρό για να μην τα παραμορφώνει στην επιφάνεια
διότι παραμόρφωση = τρίψιμο (στα τελευταία τάστα που έβαλα χρησιμοποίησα απλό σφυρί αλλά με μπροστά κολλημένο το πλαστικό που έχουν κάποιοι σφιγκτήρες )
και αφού θα τα τρίψουμε στο τέλος γιατί τόση προσοχή;
διότι όσο πιο σωστά είναι τα τάστα καρφωμένα τόσο λιγότερο τρίψιμο και με πολύ ψιλό γυαλόχαρτο
και τόσο περισσότερη ζωή θα έχουν και πιο ομοιόμορφα χωρίς πολύ δουλεία θα δείχνουν
τα λέω όλα αυτά ως παθών....
οπότε μην το σκέφτεσαι καν, βγάλτα και θα είσαι πιο ευχαριστημένος άπλα θα σου πάρει λίγο ακόμα χρόνο παραπάνω η κιθάρα
αλλά θα δεις ότι θα το κάνεις πιο γρήγορα και πιο καλά κάθε φορά
εγώ ακόμα να τελειώσω κιθάρα... όλο κάτι κάνω στραβά χαχαχα

ελπίζω να σε βοήθησα με αυτά που έγραψα και να μην είμαι εκτός θέματος