Αποστολέας Θέμα: Σκαφτό Μπαγλαμαδάκι - Α.Ν.Ε.Μ.Ο.  (Αναγνώστηκε 13805 φορές)

Sforzando

• Hero Member
  • Για την υπέροχη τέχνη της Οργανοποιίας!!!
    • LUTHIER SCHOOL
Απ: Σκαφτό Μπαγλαμαδάκι - Α.Ν.Ε.Μ.Ο.
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 06, 2012, 10:08:54 μμ »
Δεδομένου πως στο εξωτερικό τα βιβλία της οργανοποιίας βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, πιστεύω πως στην χώρα μας κάθε προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτη!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 4
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 07, 2012, 06:10:22 πμ »
Χθές πήρα τα δύο βιβλία και ο λόγος της παρέμβασής μου είναι να απονείμω τα εύσυμα στον κύριο Κουμαρτζή για την τοσο σοβαρή προσπάθειά του. Μια επιστημονική προσέγγιση του θέματος,κάτι που λείπει εντελώς απο τη χώρα μας. Δεν είναι λίγο πράμμα να σου δείνει απλόχερα ο αλλος αυτό που ξέρει. Γιατί θεωρώ πως σε καμιά περίπτωση δεν βγάζει χρήματα ο ανθρωπος αφού είναι πάμφθηνα για μια τόσο προσεγμένη εκδοση (και τα δύο 35 Ευρώ). Ασε δε που και η βιβλιογραφία που αναφαίρε ειναι και αυτό σημαντικό. Τώρα! Αν ξενίζουν τα μαθηματικά; Θαρω πως είναι πολύς κόσμος που το εκτιμά αυτό,γιατί τεκμηριώνει αυτό που προτείνει. Ασε που,ετσι σε τσιγκλάει να το ψάξεις παραπέρα αμα είσαι του ιδιου φυράματος. Δεν ξέρω ακόμα, αλλα γιατί εμένα κάτι με διαολίζει πώς πρέπει να παίζουν εκεί μέσα και αναλογίες,μέσος ακρος λόγος και αλλα τινά; Να είμαστε καλά και βλέπουμε.
Να μήν παραλείψω και το εξαίρετο βιβλίο του κυρίου Φρονιμόπουλου που δεν πρέπει να λείπει απο καμιά βιβλιοθήκη μουσικόφιλου. Οταν το διάβασα εμένα μου εδωσε την εντύπωση οτι μάλλον ανήσυχος είναι ο κύριος Φρονιμόπουλος  παρά Φρόνιμος.

black_sheep

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: έβενος
  • Αριθμός κατασκευών: 2
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2018, 05:04:26 μμ »
    καλησπέρα σχετικά με το ανεμο , θελω να κατασκευάσω ενα καλουπι για τετράχορδο και μελεταω τον τελευταίο καιρό το βιβλίο, θα ηθελα να μαθω αν καποιος φιλος εχει καποια γνώμη για
    • τι Δ-Δ' πρεπει να αφήσουμε για ενα συμβατικό καλουπι για τετράχορδο
    • Ποιο α να επιλέξω για καλουπι τετραχορδου μπουζουκιού;
    • ποσες μοιρες το φ και το λ ?

Tags: