Αποστολέας Θέμα: Αφαιρεση ταστων στο μπουζουκι - Πως?  (Αναγνώστηκε 2363 φορές)

Jnn23

• Newbie
  • *
Αφαιρεση ταστων στο μπουζουκι - Πως?
« στις: Απριλίου 14, 2015, 08:53:57 μμ »
Πως μπορω να αφαιρεσω τα ταστα απο το μπουζουκι? Θελω να βαλω μεγαλυτερα για ξεσκευρωμα. Εχουν πατηθει ομως με τα χρονια και δεν μπορω να τα πιασω με την ταναλια. Εχω μια ταναλια την οποια τροχισα για να ειναι πολυ μυτερη για αυτο το λογο αλλα δεν... Αλλη λυση υπαρχει? Ευχαριστω.

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
Απ: Αφαιρεση ταστων στο μπουζουκι - Πως?
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 14, 2015, 09:32:21 μμ »
δοκίμασε να τα ζεστάνεις πρώτα με κολλητήρι..
..όχι το μικρά των 15 βατ.....κάποιο σοβαρότερο στα 30 βατ τουλάχιστον...
..προσοχή σε 10-15 δευτερόλεπτα θα μυρίσει το ξύλο....

με τη διαστολή ίσως ψιλοκουνηθούν απο τη θέση τους τα τάστα και τα αρπάξει η τανάλια.... :-[

πρόσεχε και το νόμο του μέρφυ....ότι μακακία θα μπορούσε  να γίνει......θα γίνει....... :-[

και μην ακούς τι λέω.....άσχετος είμαι.......αν έχεις ερωτήσεις για μαγειρική, ευχαρίστως....
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

Jnn23

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 14, 2015, 09:36:27 μμ »
δοκίμασε να τα ζεστάνεις πρώτα με κολλητήρι..
..όχι το μικρά των 15 βατ.....κάποιο σοβαρότερο στα 30 βατ τουλάχιστον...
..προσοχή σε 10-15 δευτερόλεπτα θα μυρίσει το ξύλο....

με τη διαστολή ίσως ψιλοκουνηθούν απο τη θέση τους τα τάστα και τα αρπάξει η τανάλια.... :-[

πρόσεχε και το νόμο του μέρφυ....ότι μακακία θα μπορούσε  να γίνει......θα γίνει....... :-[

και μην ακούς τι λέω.....άσχετος είμαι.......αν έχεις ερωτήσεις για μαγειρική, ευχαρίστως....

Τωρα με μπερδεψες. Να δοκιμασω η να μη δοκιμασω με το κολλητηρι?
Θα δοκιμασω και βλεπουμε...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 14, 2015, 09:58:47 μμ »
βαλε μεσα ενα σκαρπελο ( την μυτη ενοω) και προσπαθησε να τα σηκωσεις λιγο ωστε να τα πιανει η ταναλια. Κι αν εισαι τυχερος και δεν εχουν δοντι...............θα βγουν ευκολα
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Jnn23

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 14, 2015, 10:29:48 μμ »
βαλε μεσα ενα σκαρπελο ( την μυτη ενοω) και προσπαθησε να τα σηκωσεις λιγο ωστε να τα πιανει η ταναλια. Κι αν εισαι τυχερος και δεν εχουν δοντι...............θα βγουν ευκολα

Το εβγαλα φιλε μου με νυχοκοπτη!!! Το προβλημα τωρα ειναι αλλο. Αγορασα ταστα 0.40, 0.50, 0.60 γιατι δεν ηξερα τι θα συναντησω. Τα 0.50 μπαινουν και βγαινουν ανετα ενω τα 0.60 δεν βλεπω να μπαινουν. Δοκιμασα ενα 0.60 και θελει παρα πολυ χτυπημα για να μπει και φανταζομαι οτι αυτο δεν θα ειναι καλο.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 14, 2015, 10:50:39 μμ »
αφου το 0,5 μπαινει ευκολα και το 0,6 οχι, αυτο ειναι το νουμερο που θα σου κανει την δουλεια που θες (να παει πισω) στην περιοχη ομως που θες.  Δεν ειναι αναγκαιο να βγουν ολα. Καποιο συγκεκριμενο κομματι του μανικιου εχει ερθει μπροστα.  Διαβαστε παλιοτερες αναρτησεις απο επισκευες αλλων φιλων εδω μεσα, δεν ειναι κακο!  ΔΕΝ θελουν δυνατο χτυπημα, πιεση θελουν!

Tags: