Καλησπέρα σε όλη την παρέα , έχω να σας μεταφέρω ευχάριστα νέα σχετικά με την έκθεση! Μιλώντας με ανθρώπους του Δήμου και του Πολιτιστικού Κέντρου πριν το Πάσχα και ρωτώντας τους αν θα μπορούσαμε να κάνουμε και εφέτος την έκθεση μας στον ίδιο χώρο μου είπαν πως τον περασμένο χρόνο αφήσαμε την αίθουσα σε εξαιρετική κατάσταση και καθαρή όπως την βρήκαμε, έτσι για εμάς η απάντηση θα είναι θετική , όπως καταλαβαίνετε το επίπεδο που έχουμε σαν άνθρωποι είναι αυτό που μας ανοίγει όλες τις πόρτες, έτσι και εφέτος οι πόρτες είναι ανοιχτές ξανά. Την αίτηση την έκανε ο φίλος Κώστας7 και όπως μου είπε η απάντηση ήρθε ταχύτατα. Πιστεύω και φέτος να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν.
Για δεύτερη χρονιά θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες όπως και πέρσι. Θα ξεκινήσω την εκτύπωση τους σε λίγες μέρες.
Ύστερα από επικοινωνία που είχα με τον εξαιρετικό μάστορα και υπέροχο άνθρωπο κύριο Χρήστο Σπουρδαλάκη και καλώντας τον να μας τιμήσει με την παρουσία του και φέτος στην έκθεση μας , τον ρώτησα αν θα είχε την διάθεση( και το χρόνο) να μιλήσει στον χώρο της έκθεσης ,να μας προσφέρει ένα σεμινάριο οργανοποιίας, μου απάντησε χωρίς δισταγμό πως με χαρά προσφέρεται να το κάνει, λέγοντας μου χαρακτηριστικά πόσο πολύ εκτιμά τους ερασιτέχνες οργανοποιούς. Ώρα έναρξης 13:00μ.μ. με δυνατότητα συζήτησης για διάφορα τεχνικά ζητήματα οργανοποιίας (αρμονική τράπεζα, ήχος, βερνίκια) κ.λπ. Νομίζω πως το επίπεδο της έκθεσης ανεβαίνει θεαματικά!!!
Έχω και άλλα στο μυαλό μου αν πάνε όλα καλά θα τα ανακοινώσω!!!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα7 για την δουλεία που κάνει και πιστέψτε με είναι πολύ σημαντική!!! Γεια σου Κώστα άρχοντα!!!