Αποστολέας Θέμα: STANLEY 0-16-050 σετ ακονισματος  (Αναγνώστηκε 2447 φορές)

xrhstos77

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: ελια
STANLEY 0-16-050 σετ ακονισματος
« στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 01:55:41 πμ »
καιρό είχα να ενθουσιαστώ πάρα πολύ με ένα εργαλείο , μου έλυσε ένα πρόβλημα που είχα με το ακόνισμα .

ενώ τα κατάφερνα και τα έκανα στο περίπου να ξυρίζουν ,πότε δεν μπορούσα να τα κάνω ούτε την κάθετη κόψη ούτε στις σωστές μοίρες και με αυτό το εργαλειάκι  το πρόβλημα λύθηκε . η πέτρα που είχε δεν μου άρεσε πολύ και το δούλεψα σε γυαλόχαρτα

[ Invalid Attachment ]
Ο χρόνος ποτέ δεν συγχωρεί!
Ούτε μπορεί να γυρίσει πίσω

toton

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 100+
Απ: STANLEY 0-16-050 σετ ακονισματος
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 01:11:45 πμ »
Εντυπωσιακό! Σε τι νούμερο γυαλόχαρτο το δούλεψες;

xrhstos77

• Full Member
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 04:46:41 μμ »
το συγκεκριμένο ήθελε και ακόνισμα και τρόχισμα η κόψη του ήταν χάλια . ξεκίνησα με 120 μετά  240 μετά 400 600 και 1000.  θέλει πολύ ώρα για το κάθε ένα έφαγα κάνα 5ωρο για να τελειώσω 5 σκαρπέλα και ενα μαχαίρι πλάνης  , (βέβαια εξαρτάτε και πόσο θέλει το καθένα)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 09:24:32 μμ »
ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΚΟ.........................ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΚΑΡΠΕΛΟ? ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΟΣΟΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΟΧΙΣΩ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 20, 2015, 10:47:35 μμ »
ρε Χρήστο γιατί δεν είπες τίποτα οταν ήρθες στο μαγαζί...θα σου έβγαζα ένα ξύλο φάλτσο στο δίσκο θα κοτσάριζες και φωλιές στο ξύλο και με βίδες πεταλούδα θα έσφιγγες τις λάμες πάνω και θα έκανες την ίδια δουλειά...

xrhstos77

• Full Member
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 21, 2015, 11:50:41 πμ »
ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΚΟ.........................ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΚΑΡΠΕΛΟ? ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΟΣΟΥΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΑ ΤΡΟΧΙΣΩ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ

χαχαχαχα μες το 5 ωρο ηταν και η δημιουργία και η απόλαυση ενος γλυκού φραπέ  ;D
αλλά ναι μου πήρε αρκετή ώρα γιατί ειδικά το σκαρπέλο που έδειξα ήθελε πολύ τρόχισμα , άλλα δεν με πείραξε γιατί έγινε καλή δουλειά .

από το leroy marlin το πηρα , λίγο ακριβότερα από όσο το πουλάνε στα ιντερνετικα , μαγαζιά νομίζω 20-22 είχε

ρε Χρήστο γιατί δεν είπες τίποτα οταν ήρθες στο μαγαζί...θα σου έβγαζα ένα ξύλο φάλτσο στο δίσκο θα κοτσάριζες και φωλιές στο ξύλο και με βίδες πεταλούδα θα έσφιγγες τις λάμες πάνω και θα έκανες την ίδια δουλειά...

είχα κάνει κάτι παρομοιο με ξύλο (κάπου το είχε δείξει και κάποιος εδώ) άλλα τα ροδακια που έχει αυτό η αλήθεια είναι ότι βοηθάνε πολύ.

ευχαριστώ και τους 2 για τις προσφορές !

Tags: