Αποστολέας Θέμα: ερώτηση για ειδικούς !!!  (Αναγνώστηκε 4985 φορές)

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
Απ: ερώτηση για ειδικούς !!!
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 08:18:45 μμ »
Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ LES PAUL;  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ?

Ζαρκάδα αν δεν κάνω λάθος ήθελε να καθαρίσει το κομμάτι που μπαίνει το binding από κόλες κτλ για να βάλει καινούργιο απλά δεν θα τον βόλευε με το ρούτερ αν δεν έβγαζε το λαιμό .

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 08:21:19 μμ »
ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΡΟΥΤΕΡ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ  ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ.....
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

insect

• Sr. Member
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 08:50:26 μμ »
Ζαρκάδα γνήσια είναι απλά είχε βάλει κάποιος άλλως χέρι χωρίς να κάνει καλή δουλειά και αυτός την ανακατασκεύασε . Δες στο  12.40  https://www.youtube.com/watch?v=FpOZ1pEkSgA
Ο τυπάς φτιάχνει πολύ ωραία βίντεο πραγματικά με έχουν βοηθήσει πολύ .αξίζει να δεις και τα άλλα του.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 25, 2015, 11:36:56 μμ »
ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ...................ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΗΣΙΑ ΙΣΟΝ ΚΑΝΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΕΤΣΙ? ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

spy

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: μαόνι,δεσποτάκι
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 07:27:17 μμ »
φιλε insect ακριβώς αυτο που λες θελω να την ελαφρύνω γιατι μου έπεσε βάρια!!! Βασικα ηταν μια κιθαρα που επεσε στα χερια μου για πειραματισμό πριν ξεκινησω να φτιαξω την πρωτη δικια μου. Telecaster jack & danny .......... στην αρχη

1: μαζεμα στο μπρατσο , λιμάρισμα στα τελειώματα απο τα ταστα και αλλαγη κλειδια (αισχος !!!) 
2: πλανισμα στο σωμα και καπακι zebrano 
3: Αλλαγη ηλεκτρικων και μαγνητων ( bridge - seymour duncan hot rails & neck - American 52' Reissue )

τελικα ενω ξεκινησα για μαθημα μου βγηκε καλη και με βολεψε σε προβες αλλα και σε live !!! ειναι ομως βαρια και δεν την παλευω όρθιος . Εκανα και μια δευτερη σκεψη , να της αφαιρεσω το βαρος αποο την κατω μερια και να την αφησω με τα κενα ή να βαλω ενα καπακι απο πισω .

Ακουω γνωμες & προτασεις !

insect

• Sr. Member
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 07:51:04 μμ »
ωραία την έκανες μπράβο!
πιο μοντέλο ήταν;

ειδικός δεν είμαι

αλλά τρύπες από πίσω μου  φαίνεται η καλύτερη λύση
ώστε να μην καταστρέψεις την δουλειά σου.
θα μπορούσες να βάλεις καπλαμά ή αν θέλεις να αντέχει να ρουτάρεις κάποιο πάχος  (τόσο (ή με τρόπο..) ώστε να μην έχεις προβλήματα με το neck cavity )  και να βάλεις κάποιο μασίφ ξύλο όπως είπες για πίσω καπάκι.
με ένα jig όπως αυτό στην εικόνα νομίζω να σε βοηθούσε αν έχεις ρούτερ .

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 26, 2015, 08:17:24 μμ »
πολύ ενδιαφέρουσα τερατογέννεση , μ΄αρέσει..... :-[

βγάλσιμο τα ηλεκτρικά, και 1) ρουτάρισμα απο πίσω..........ή 2) τρύπες με τρυπάνι forstner , για απλούστερα ....(έχει το lidl την πέμπτη....τρέξτε) .....

στην 1) περίπτωση ....>>>>......."άδειασμα" όπως κάνουν τις thinline......όλο το δεξί και όλο το αριστερό "φτερό" ,  εκτός τους 10 πόντους κεντρικά.....
μετά και στις δυό περιπτώσεις ..>>>>.....κόλλημα πλάτη ότι γουστάρεις στα 4 χιλιοστα που βγαίνουν τα σετάκια για κλασσικές..............
.......ρουτάρισμα περιμετρική καμπύλη πλάτης με οδηγό το πλαινό σόκορο........και βαφή

εγώ θα έβαζα και δυό f holes απο πίσω.... :o :o :o
ετσι για το γαμώτο....και θα την ακούς μια χαρά χωρίς ρεύμα.....
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

Tags: