Αποστολέας Θέμα: πενα λαουτου  (Αναγνώστηκε 10479 φορές)

maserrr

• Newbie
  • *
πενα λαουτου
« στις: Ιανουαρίου 14, 2015, 09:22:34 μμ »
καλησπερα σας και καλως σας βρηκα..θελω να ρωτησω αυτο το πλαστικο υλικο που χρησιμοποιουμε για πενα(μπλε χρωμα) λαουτου κρητικου που μπορω να το βρω?αποτι ξερω ειναι καρουλι, πλατος 12-13mm και παχος 0,5-0.6 mm

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: πενα λαουτου
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 14, 2015, 10:42:25 μμ »
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΣΕΡΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

maserrr

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 14, 2015, 10:45:45 μμ »
Εχω φαει ολο το κοσμο και το ιντερνετ και τπτ. Μαλιστα εστειλα δειγμα και σε εναν απο τους μεγαλυτερους εμπορους της ελλαδας στα τσερκια "ΒΑΜΒΑΚΑΣ" κι μου ειπε ο ιδιος οτι δεν ειναι τσερκι αυτο.Ειναι κατι αλλο πλαστικο ευκαμπτο,αλλα οχι τσερκι. Εχεις καποιον να μου συστησεις εσυ να ρωτησω;ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 14, 2015, 11:09:44 μμ »
αν καθε καινουργιο μελος που γραφεται στο φορουμ εκανε και το απλο να γραψει στο προφιλ του σε ποια περιοχη της Ελλαδας βρησκεται, θα μπορουσε καποιος που εχει την θεληση να τον βοηθησει να τον στηλει συστημενο εκει που θα βρει λυση στο προβλημα του!

maserrr

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 14, 2015, 11:11:57 μμ »
Τι σημασια εχει η περιοχη αν μπορουμε να λαβουμε απο οπου θελουμε με αντικαταβολη. Αρκει να μας πει ποιος το εχει κλπ και μετα κανονιζουμε. Δε νομιζω να ειναι αυτο προβλημα

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 08:33:53 πμ »
Φιλε μασερρρ και βεβαια δεν ειναι προβλημα η περιοχη σου!
το προβλημα ομως ειναι, οτι εδω ειναι το σαϊτ του "θελω αυτο, και θα καθισω να το φτιαξω"!
οχι του να το αγορασω!
αλλο ισως προβλημα, αν ο εμπορος θελει να σου στειλει, π.χ. σε ενα χωριο σε καποιο απομακρυσμενο νησι, ενα τεμαχιο... εκτος αν παραγγειλεις μπολικα (κατι με ελαχιστες χρεωσεις...)

μπορει να πας να παρεις ενα μικρο φυλλο ευκαμπτο πλαστικο και να το κοψεις στις διαστασεις του...
μπορει να κανεις ενα τηλ στο δισκοπολειο του ξυλουρη, (που εχει και 200 λαουτα να πουλησει) και να σου δωσει και 2 τηλ με καποιους που θα ξερουν καλυτερα...
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

maserrr

• Newbie
  • *
πενα λαουτου
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 10:08:33 πμ »
Εχω τηλεφωνησει σε 2-3 κατασκευαστες που τη πουλουν και κανενας δε λεει. Και το site του Ξυλούρη προφανώς θα τη προμηθευεται απο κει. Οπότε άδικα ....
Θελω τη κουλούρα γιατι ολοι οι λαουτιερηδες εδω εχουμε αυτο το προβλημα με τις πενες,μιας και πρεπει να παραγγελνουμε απο κρητη,πρωτον αυτο και δευτερον εχω μαθητες οι οποιοι τις χανουν συνεχεια και ετσι εχουμε προβλημα μιας και δεν υπαρχει εδω. Οποτε ψαχνω τη κουλουρα για να εχω και να κοβω οποτε χρειαστεί

giorikas

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 50
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 01:55:33 μμ »
Γεια  σου  φιλε  μου  απο  την  φωτο  δεν  μπορω  να  καταλαβω και  πολλα  αλλα  ενα  τετοιο  υλικο  που  μπορω  να  φανταστω  οτι  ισως  σου  κανει  ειναι  το  pvc  που  κολλανε  στις  μελαμινες  το  χοντρο  και  εναι  απο2  με  2.5  εκατοστα  μεχρι  5  εκατοστα  φαρδος  και  παχος  2  χιλιοστα  ισως  να  βρεις  και  3  χιλιοστα  παλιωτερα  ειχαν  τωρα  εχουν  κρατηση μονο  τον  2  χιλιοστων  αν  εισαι  τυχαιρος  μπορει  και  να  βρεις  σε  κανενα  ξυλεμπορικο  που  κοβει  ξυλεια  στα  μετρα  σου  και  εχουν και  πολλα  χρωματα

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 03:29:29 μμ »
πραγματικά αν πρόκειται για pvc περιθωρίων στείλε μου μια διεύθυνση να σου στείλω...έχω και από τα παλια των 3 χιλιοστών...όσο για την πληρωμή 3 άτοκες δόσεις των 0,01 ευρώ ακατέβατα  :-X

maserrr

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 03:56:49 μμ »
Δεν ειναι pvc πηγα σε εμπόριο ξυλειας και δεν ειναι αυτο. Ομως με πηγε στην αποθηκη τους και μου εδειξε ενα κομματι το ιδιο υλικο σε αλλο χρωμα και λιγο πιο παχύ το οποίο ειναι αυτο που δενει τα ξύλα το εργοστασιο της φιλανδιας για να τα στειλουν σε αυτους. Μου ειπε αυτος οτι πρεπει να ειναι πολυεσταιρικό τσέρκι. Ευχαριστώ πολύ  Metallika :)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 09:03:35 μμ »
ΡΕ ΣΥ ΜΑΣΕΡ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΨΑΞΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΔΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ  ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΚΛΠ.ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

maserrr

• Newbie
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 09:20:12 μμ »
Δεν ειναι αυτο το συνιθισμενο,το πολυ μαλακο που ειναι ετσι αναγλυφο-σαγρέ. Ειναι πιο σκληρό και λείο. Δε το βρισκεις ετσι ευκολα

Philippos

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: kauri
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 15, 2015, 11:33:44 μμ »
Λογικά ψάχνεις τσέρκι PET - λείο τσέρκι για βαριά χρήση (ξυλεία, πλακάκια κτλ)
Το θέμα είναι πως το ρολό είναι πάνω από 2 χιλιόμετρα...
Δες μήπως σου κάνει αυτό:
http://stretchfilm.gr/pet?product_id=768
ή αυτό (θες το Plain)
http://www.varvitsiotis.gr/products5.php?wh=1&lang=1&the1id=26&the2id=32&theid=32&open1=26&open2=32

maserrr

• Newbie
  • *
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 12:17:03 πμ »
Κατι τετοιο ειναι αλλα πιο λεπτο. Ειναι αυτο που βρηκα στην αποθηκη που πηγα σημερα. Σε αυτους παντως που μου προτεινεις philippe εχω μιλησει και δεν εχουν αυτο το συγκεκριμενο που ψαχνω

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 16, 2015, 12:32:03 πμ »
φιλε μου αυτο ειναι σαν υλικο.  Απλα βγαινει σε διαφορα παχη. μου κανει εντυπωση παντος να μην ειχαν οσοι εμποροι αναφερθηκαν πιο πανω.

Tags: